Jäsenkirje tammikuu 2023

Tervehdys Tepsiläinen!

Turun Palloseuran 100-vuotisjuhlat on nyt osaltamme juhlittu ja arkinen aherrus on täydessä käynnissä. Kevätkausi on tänä vuonna ladattu poikkeuksellisen täyteen kovia odotuksia varsinkin salibandyn, mutta myös keilailun ja jääkiekon osalta. Urheilullisella puolella onkin ollut värikästä. FC TPS:n nousu Veikkausliigaan tyssäsi loppusuoralla. HC TPS on kevätkauden alkaessa Liigan keskikastissa. Jääkiekon U-20 joukkue puolestaan taistelee play off -paikasta. TPS Keilaajien miesten SM-liigajoukkue johtaa syyskauden jälkeen sarjaa, ja odotukset ovat kevättä ajatellen korkealla. Salibandyssä TPS on sekä naisissa että miehissä upeasti F-Liigan piikkipaikalla. Molemmilla voi olla tavoitteena vain mestaruus. Naiset hakevat jo tuplaa oltuaan ylivoimaisia koko syksyn.

Paljon mukavaa tekemistä tarjolla                                

13.1.2023 Miesten F-Liigan jäsenetupeli TPS – FBC Turku 13.1.2023 Kupittaan palloiluhallissa
14.1.2023 Vieraspelimatka Tappara – TPS-otteluun Nokia Arenalle
22.1.2023 Naisten jääkiekon jäsenetupeli TPS-Ilves Rajupaja Areenalla                                  
28.1.2023 Naisten F-Liigan jäsenetupeli TPS – FBC Loisto Kupittaan palloiluhallissa
3.2.2023 Miesten F-Liigan jäsenetupeli TPS – Nokian KrP Kupittaan palloiluhallissa
15.2.2023 Jääkiekon jäsenetupeli TPS-Kärpät Gatorade Centerissä
15.2.2023 Naisten F-liigan jäsenetupeli TPS-Classic Kupittaan palloiluhallissa
15.3.2023 Kiveä kännissä – jäsenilta Linnateatterissa
7.10.2023 Tepsiläisten keilakisa Loimaan Keilahallissa

Vilkas tapahtumavuosi tulossa

Perinteeksi muodostunut Siipirieha Siipiravintola Turussa on varmasti edelleen ohjelmistossamme. Seuraamme myös tilannetta HC TPS:n osalta ja päätämme mahdollisista vieraspelimatkoista Liigan pudotuspeliparien ollessa selvillä.

Jalkapallon Ykkösen ja Kansallisen Liigan sarjaohjelmia ei ole vielä julkaistu. Niin naisten kuin miestenkin vieraspeleihin on tarkoitus järjestää jäsenmatka.

Muistattehan hyödyntää Tepsiläisten mahtavia jäsenetuja! Lisätietoja tapahtumista ja jäseneduista löydät kotisivuiltamme.                                                                                                    

Pitkälti hyviksi havaituin eväin mennään siis tänäkin vuonna. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja rakentavia avauksia uusista aktiviteeteista, joten olemme kiitollisia hyvistä vinkeistä palvellaksemme jäsenistöämme entistä paremmin. Tarkempaa tietoa tulevista tapahtumista ja muhkeista jäseneduistamme löydät kotisivuillamme.

Sähköpostiosoitteita kaivataan edelleen

Muistathan ilmoittaa meille sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi. Säästämme kaikki tällä tavoin osaltamme luontoa pienentämällä hiilijalanjälkeämme. Näin jatkossa jäsenkirjeemme sekä -laskumme tupsahtavat sähköpostiisi. Huomaa, että emme luovuta osoitettasi muille, vaan se on ainoastaan meidän käytössämme helpottamassa yhteydenpitoamme kanssasi.

Hyvää alkanutta vuotta 2023 Tasavallan Parhaassa Seurassa!

Rauno Järvinen
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry