Jäsenkirje tammikuu 2021

Hyvä Tepsiläiset Ry.n jäsen,

Syyskuun 2020 vuosikokouksessa tapahtui Tepsiläiset ry:ssä muutoksia puheenjohtajan vaihdoksen myötä. Pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja Eero Wallin siirtyi sivuun ja hänen tilalleen nuijan varteen nousi Roope Paltta.

Seuratyössä kannuksensa Paltta on hankkinut TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtajana, Mestis-seura TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtajana sekä tietysti pitkäaikaisena Palloseuran jäsenenä; ensin junioripelaajana, sitten valmentajana ja harrastavien lasten vanhempana.

Samassa vuosikokouksessa sosiaalineuvos Seppo Verronen kutsui Wallinin yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Eero Wallin on täten toinen korkeimman huomionosoituksen saanut puheenjohtaja Tepsiläisten yhdistyksen 30-vuotisessa historiassa.

Vahdinvaihtoa kunnioitti läsnäolollaan myös Senioritepsiläiset ry:n puheenjohtaja Jyrki Aaltonen, lahjoittaen uunituoreelle kunniapuheenjohtajalle suuresti arvostetun veljesyhdistyksen standaarin.

Taloustilanne ja tapahtumat tulevaisuudessa

Tepsiläisillä on edelleen hyvin vahva talous. Se mahdollistaa jatkossakin alle omakustannehintaisten tapahtumien ja matkojen järjestämisen, sekä tuntuvien jäsenetujen tarjoamisen.

Yleinen tilanne maailmassa on valitettavasti juuri tällä hetkellä se, että emme voi tapahtumia tai matkoja järjestää, mutta sekin päivä vielä koittaa, kun pääsemme seuraamaan paikan päällä rakkaan Turun Palloseuran otteita!

Tapahtumia odotellessa haemme hallituksen toimesta aktiivisesti lisää uusia yhteistyökumppaneita. Tällä hetkellä liikunta- ja hyvinvointialan yritykset ovat olleet keskiössä, mm. kuntosalit, golfkentät, fysioterapia- ja hierontakeskukset.

Nettisivut ja sosiaalinen media

Viimevuonna uudistimme nettisivumme. Tänä vuonna pyrimme saamaan niistä kaiken hyödyn irti, niin tiedottamisen, mainostamisen, kuin markkinoinninkin kannalta. Tulemme kasvattamaan ja hyödyntämään myös sosiaalisen median tavoittavuuttamme entistäkin paremmin.

Tepsiläisten jäsenkortti – kaupungin paras etukortti

Muistakaa hyödyntää Tepsiläisten jäsenkorttia. Kortin suomia etuja hyödyntämällä saat valtavasti rahan arvoisia etuja monista eri yrityksistä. Kannattaa ehdottomasti vierailla sivuillamme ja tutustua etujen laajaan tarjontaan. 

Olemme erittäin kiitollisia kaikille yhteistyökumppaneillemme saamastamme tuesta ja jäsenillemme tarjotuista eduista. Erikseen haluan mainita Pansion Teollisuuspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Seilosen, joka tukee merkittävästi Palloseuran juniorityötä kauttamme.

Vuoden Urheilija 2020 on Tepsiläinen

Lukas Hradeckyn valinta Vuoden urheilijaksi kertoo omaa kieltään Turun Palloseuran kautta maailmaa valloittaneen maalivahdin merkityksestä koko suomalaiselle urheilukentälle.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen ja Bayer Leverkusen maalivahti on usein osoittanut rakkauttaan Turun Palloseuraa kohtaan ja meidän Tepsiläisten, on syytä olla ylpeitä siitä, miten hieno lähettiläs turkulaisella urheilulla on meitä maailmalla edustamassa. Henkilökohtainen huomionosoitus ei ollut Hradeckylle ensimmäinen – ja tuskin jää viimeiseksi sellaiseksi. Aiemmin Lukas on valittu mm. 2018 Tepsiläiset ry:n Vuoden jäseneksi.

Suuret kiitokset kaikille jäsenille toiminnassa mukana olemisesta, Tepsiläiset ry on olemassa teitä varten.

Tulevista tapahtumista, tiedottamisesta ja mahtavista eduistamme kerromme lisää kotisivuillamme ja Facebookissa.

Hyvää ja mahtavaa vuotta 2021, Tasavallan Parhaassa Seurassa

Tepsiläiset ry

Hallitus