Infoa Ukrainaan lähteville

Vastuullinen matkanjärjestäjä Suomen Matka-agentit Oy on lähettänyt kaikille Kiovaan kanssamme 6.-8. maaliskuuta matkaaville lentolipun ja hotellivoucherin sähköpostitse. Tarkista, että tiedot ovat osaltasi oikein. Mikäli et ole saanut postia matkatoimistosta sisältäen sanotut dokumentit, ota heti yhteyttä matkanjohtajaan. Mukaan tarvitset mainittujen asiakirjojen lisäksi passin.

Air Balticin vuoro BT 360 lähtee aikataulun mukaan Riikaan Turun lentoasemalta perjantaina 6. maaliskuuta kello 05.30. Riikassa vaihdamme konetta ja jatkamme Kiovaan. Kokoontuminen siis Turun lentoasemalla kello 04.15. Paluun osalta infoa paikanpäällä.

Forex ei (käytännössä) vaihda Ukrainan valuuttaa Suomessa. Mukaan siis mahdollisen luottokortin lisäksi käteistä (euroja ja/tai Yhdysvaltain dollareita), sillä kaikkialla eivät kortit käy. Paikallista valuuttaa voi vaihtaa Kiovan lentokentällä, hotellin respassa, rahanvaihtopisteessä tai pankissa.

Olemme varanneet koko ryhmällemme privaattikuljetuksen lentokentältä hotelliin mukavuus- ja turvallisuussyistä. Hinta jaetaan pääluvun mukaan ja maksetaan paikanpäällä. Samoin olemme tehneet pöytävarauksen kaikille perjantaille ja lauantaille hyvätasoiseen ravintolaan. Näistä tarkemmin perjantaina.

Sää on Forecan virkaatekevän poppaukon mukaan matkamme aikana pilvinen ja lämpötila kolmesta yhdeksään celsiusta plussalla. Hotellimme on lähellä keskustan ravintoloita ja baareja, joten liikumme myös kävellen. Normaali rento vaatetus siis tämän mukaan.

Sitten jobinpostia. Kiovan Dynamo on siirtänyt kotiottelunsa Kolosia vastaan pelattavaksi toisena ajankohtana. Muuta tarkoitukseen sopivaa jalkapallo- tai jääkiekko-ottelua ei myöskään löytynyt, vaikka niitä kissojen ja koirien kanssa haimme. Tupla-tripla-tsekkasimme vielä, mutta tällä hetkellä Kiovan tarjonta on tämä. Pahoittelumme force majeure tilanteesta.

Niinpä joudumme tyytymään visiittiin stadionkierrokseen Dynamon nykyisellä hulppealla stadionilla, jossa pääsemme ihmettelemään maan mahtiseura Kiovan Dynamon ja nyrkkisankari Klitschkon museoita.

Tarkemmin aikatauluista ja muusta lentokentällä.

Näillä eväillä ja hyvällä sporttihengellä matkaan

EW