HJK-TPS vieraspelimatkasta uusi vuotuinen traditio

IMG_1163.JPGHieno reissu Stadiin, vaikka takkiin kentällä tulikin 2-1. Vielä aamulla lähtijöitä oli 29, lähdettäessä hämmentävästi enää 18. Ainakaan matkalle varatut patongit ja virvoitusjuomat eivät loppuneet kesken. Osansa kadossa oli kovalla helteellä ja sen aiheuttamilla terveysriskeillä. Pietarin tapahtumat kun olivat vielä kovin tuoreessa muistissa.

Kärkipari Johanna Henriksson & Heikki Suhonen teki bussimatkalla kovaa jälkeä. Johanna alusti ja kunniajäsenemme Hese tykitti punnittua puhetta jalkapallosta suoraan yläkulmaan. Sen verran tehokasta yhteispeli oli, että sama kokoonpano kiinnitetään jo nyt tulevan kesän reissulle ilman mahdollisuutta paeta vastuusta siirtomarkkinoilla.

IMG_1177.JPGMeilläkin oli hyvähenkinen tapaaminen klubilaisten kanssa ennen ottelun alkua, mutta ilman isompaa julkisuutta iltapäivälehdissä. Kuvassa kunniajäsenemme Heikki Suhonen ja Tapio Harittu, sekä liput meille asevelihintaan järjestänyt Klubin joukkueenjohtaja Markku Peltoniemi, jolle myös lämmin kiitos yhteistyöstä.

Tietokisan voiton ja Olavin Krouvin 50 euron lahjakortin korjasi lopulta talteen ainaisjäsenemme Jyrki Aaltonen, joka osoitti jälleen vankkaa seurahistorian tuntemusta Senioritepsiläisten puheenjohtajan arvolle sopivalla tavalla. Tosin kunniajäsen Hara sai samat pisteet, mutta herrasmiehenä katsoi saaneensa tasoitusta oltuaan itse osana erään kyssärin vastausta. Ensi kerralla palkinto voidaan luovuttaa suoraan Jyrkille tai sitten vaihdetaan aihetta.

Iso kiitos erityisesti Heselle, joka kertoi auliisti näkemyksiään rakastamastaan lajista. Niin myös klubiemeännällemme Niinalle, joka huolehti taas kerran tarjoilujen sujuvuudesta ja piti yllä hyvää mainettamme myös bussiyhtiön suuntaan sisäsiistinä asiakkaana.