Helmikuun lentokeli kantaa

TPS:n helmikuu on sujunut todellisessa lentokelissä viiden peräkkäisen voiton myötä. Vuorollaan ovat saaneet nöyrtyä ensin kotona HIFKHPK ja Jyp, ja heti perään vieraissa Tappara ja Lukko. Viidestätoista mahdollisesta pisteestä on tilille tullut yhtä vaille maksimi.

Samalla sarjataulukko näyttää keväisiä asetelmia ajatellen huomattavasti paremmalta, suorastaan hyvältä. Kyselin täällä pari viikkoa sitten, pitääkö joukkueen otteista olla huolissaan heikomman jakson myötä. Ei näköjään tarvitse. Vakuuttavaa, TPS!

Varsinkin vierasvoitot, ja erityisesti nousu Tapparaa vastaan 2-0 –tilanteesta saavat niskakarvat nousemaan pystyyn pelkästä mielihyvästä. Oma pää on pysynyt kiitettävästi puhtaana ja näin mahdollistanut osaltaan voittoputken. Vain HIFK on osunut kolmasti aiheuttaen ainoan pistemenetyksen.

On syytä edelleen huomioida, että TPS pelaa jatkuvasti vajaalla miehityksellä sairastuvan pullistellessa nimimiehistä. Kaapo Kakon kypärätemppu eilen Raumalla oli taas kerran jotakin erityistä. Käykää ihmeessä katsomassa kaverin otteita paikanpäällä… emme näe niitä enää kauaa Gatorade Centerissä, ennen kuin isommat ympyrät kutsuvat nuorta miestä.


Eero Wallin

puheenjohtaja
Tepsiläiset ry