Grillibileet, musaa ja muotinäytös Ruisslossa 1.4.2019

Tule kanssamme maistelemaan sekologisesti kermalla valellen valmistettua kobe-possua Ruissalon kansanpuistoon maanantaina 1. huhtikuuta kello 11.00-18.00. Japanilaisen esikuvansa mukaisesti possulle on luettu kevätkauden ajan TPS:n otteluraportteja ja sille on annettu seurajuomaa palanpainikkeeksi.

Kekkerit pidetään ennen mahdollista lähitulevaisuuteen sijoittuvaa kotimaiseen maidon- ja lihantuotantoon kohdistuvaa veronkorotusta. Vierailevaksi tähdeksi on lupautunut sopan ennekin mistä tahansa aikaiseksi saanut julkkiskokki Antti. Nuotion sijoituspaikkana toimii Keltaista taloa vinosti vastapäätä sijaitseva rinne.

Paikallisväriä ja tähtiloistoa

Esimakua ensi kesän Ruisrockista tarjoaa Turun oma Hard rock -yhtye Soma-Li ja Orvot pirut lämppärinään laajasta psykedeelisestä tuotannostaan tunnettu paikallinen trubaduuri Ville & Pienet vihreät miehet. Tapahtuma toteutetaan yhdessä tuliseen gourmet-ruokaan erikoistuneen Turun Hiilinielut ry:n kanssa ja se on jäsenillemme ilmainen.

Kohokohtana HC TPS:n kesäisesti pukeutunut joukkue esittelee alkaneen lomakauden rantamuodin kello 14.00. Ohjelmassa myös pomputtelukisa rantapalloilla. Kannattajilla mahdollisuus haastaa valmennus. Hyvät palkinnot.

Possumme ja siitä valmistetun rosvopaistin on kekkereihin lahjoittanut Turun poliisilaitos. Janon sammuttaa o.p.m. ja nuotion V.P.K.

Tervetuloa