Eero Wallin uudelleen Tepsiläisten puheenjohtajaksi

Kunniapuheenjohtaja Eero Wallin valittiin 19. maaliskuuta 2024 pidetyssä Tepsiläiset ry:n vuosikokouksessa yhdistyksen puheenjohtajan tehtävään kahdeksi vuodeksi.

Vuoden tointa hoitanut Ari Aho joutui valitettavasti vetäytymään tehtävästä työkiireidensä takia. Myös Upseeriliiton puheenjohtajana varsinaisessa leipätyössään toimiva Ville Viita jäi pois hallitustyöskentelystä työkiireisiinsä vedoten.

Kiitän Aria ja Villeä työstä jäsenistömme hyväksi. Aina eivät työkiireet ole valitettavasti sovitettavissa yhteen mielenkiintoisenkaan harrastustoiminnan kanssa. Kiitän myös saamastani luottamuksesta, vaikka tarkoitus ei tosiaan ollut palata enää tämän sorvin ääreen”, kommentoi Eero Wallin syntynyttä tilannetta ja valintaansa.

Hallituksessa valittiin jatkamaan nyt Hannu Orkolahti, josta leivottiin hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtaja. Sihteeriksi valittiin nyt niin ikään jatkokauden saanut Niina Wallin. Uusvanha hallitusjäsen on Anne Karnakoski ja kokonaan uusi tulokas yhteistyökumppanimme Matka Hyrkäs Oy:n toimitusjohtaja Janne Hyrkäs. Kokouksen kipparoi vankalla osaamisellaan yhdistyksen kunniapuheenjohtaja Seppo Verronen.

Ehdolle Tepsiläiset ry:n edustajaksi Turun Palloseura ry:n hallitukseen valittiin Eero Wallin.