Vieraspelimatka Ilves-TPS 26.11.2021

HUOM! Ilves ottaa koronapassin käyttöön kotiotteluissaan, voimassa jo vieraspelimatkallamme! https://www.ilves.com/koronapassi-kayttoon-ilveksen-kotiotteluissa/

Lähde mukaan Tampereelle kannustamaan TPS voittoon tupsukorvista ja hyvästelemään samalla legendaarinen kiekkopyhättö ennen tamperelaisten siirtymistä pelaamaan uuteen UROS Areenaan.

Bussi Tampereelle starttaa ravintola Puutorin vessan edestä perjantaina 26. marraskuuta klo 15.45. Ottelu alkaa Hakametsässä kello 18.30, joten aikataulu on todella tiukka. Bussi lähtee takaisin kohti Turkua 10 minuuttia pelin päättymisen jälkeen. Päätepysäkkinä on Puutori.

Matkan jäsenhinta on 40,00 euroa sisältäen kuljetukset välillä Turku-Tampere-Turku ja istumapaikkalipun illan otteluun C3 alakatsomossa. Kuljetuksista vastaa Vainion Liikenne Oy.

Varauksia otetaan jäseniltämme ja Senioritepsiläisiltä vastaan osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi 

Varaa matsireissusi aina ennen maksamista saadaksesi kuittauksen, että tilaa on vielä jäljellä! Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Matsireissu tulee maksaa etukäteen ja varaus on voimassa vasta kun se on maksettu. Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30.

Tälläkin matsireissulla noudatetaan edellä mainituin poikkeuksin Tepsiläiset ry:n tapahtumien sääntöjä. Ne kannattaa lukea ennen ilmoittautumista.

Oikeus muutoksiin pidätetään.