TEPSILÄISET RY

Toimintaryhmät

Tepsiläiset ry:n lajikohtainen toiminta on jaettu toimintaryhmiin, joiden tehtävien sisältö poikkeaa toisistaan. Jäsenet voivat osallistua halutessaan kaikkien toimintaryhmien aktiviteetteihin.

Toimintaryhmien tapahtumat ja ajankohtaiset uutiset päivitetään Seuraavat tapahtumat- ja Ajankohtaista-osioihin.


Jääkiekko-toimintaryhmä

Jääkiekon toimintaryhmämme tekee räätälöityjä vieraspelimatkoja ja järjestää tapahtumia TPS:n jääkiekon ympärillä. Jääkiekko-Tepsiläisten toimintaryhmän vetäjänä toimii Eero Wallin. Eeron yhteystiedot löydät täältä

JÄÄKIEKKO.png

Kiekkoporukalla on oma vankka käsityksensä ihmiskunnan kehityksestä jääkaudesta jäähallikauteen...

 

Jalkapallo-toimintaryhmä

Jalkapallon toimintaryhmämme on Tepsiläiset ry:n oma sisäinen TPS-jalkapalloyhteisö. Sen tarkoituksena on tukea TPS:n jalkapallotoimintaa jäsentemme keskuudessa.

Jalkapallo-Tepsiläisten toimintaryhmää vetää Rauno Järvinen.

FOOTBALL.png

 ... ja futisväen mielestä palloa on potkittu planeetan joka kolkassa vähintäänkin aina...


Salibandy-Tepsiläiset

Salibandy-Tepsiläiset on säbähenkisten Tepsiläisten yhteisö, jonka tarkoituksena on tuoda lajin ystäviä yhteen ja aktivoida heidän toimintaansa TPS:n salibandyotteluissa. Salibandy-Tepsiläisten toimintaryhmästä vastaa Klaus Keskinen.

SALIBANDY.jpg

... mutta salibandy on tuonut mukanaan raikkaita tuulahduksia ajoilta, jolloin raha ei ollut vielä nykyisessä roolissaan urheilussa...


Keilailu-Tepsiläiset

Keilailu-Tepsiläiset on keilailuhenkisten Tepsiläisten yhteisö, jonka tarkoituksena on edistää, sekä tehdä tunnetuksi keilailuharrastusta tepsiläisten ja tietysti muidenkin keskuudessa.

Keilailu-Tepsiläisten toimintaryhmän vetäjänä toimii TPS Keilaajat ry:n puheenjohtaja Seppo Virkkala, joka antaa mielellään tietoa ryhmästä ja opastaa mukaan sen toimintaan.

Sepon löydät osoitteesta tps-keilaajat@saunalahti.fi

BOWLING 2.jpg

 ... keilaajien kaataessa kaikki vastaväitteet oman lajinsa ylivertaisuudesta yhdellä heitolla!

 

Tärkeintä on kuitenkin se, että meitä kaikkia yhdistää sama merkki rinnassa! Ei siis lajilla väliä, kunhan seura on TPS!

 

TPS LOGO.jpg