TEPSILÄISET RY

Jäsenillat Olavin Krouvissa

TPS LOGO.jpgPÄKÄ OLKKU.jpgTepsiläisten Olkun jäsenillat pidetään erikseen kotisivuillamme ilmoitettavana ajankohtana yhteistyössä jäsenetuyritystemme kanssa.
 
Luvassa on wanhojen TPS-legendojen vierailuja ja rentoa yhdessäoloa Tepsiläisessä perhepiirissä. Informoimme jäseniltojemme vierailevista tähdistä, eli TPS-legendoista sivuillamme lähempänä tapahtumaa.
 
Kaikki ovat tervetulleita maksuttomiin tilaisuuksiin. Maksullisista tapahtumista mainitaan erikseen. 

 

2019

toukokuu 25. lauantai

Kokoonnumme perinteisesti ja vapaasti ilman järjestettyä ohjelmaa mukavan yhdessäolon merkeissä porukalla Olkkuun seuraamaan jääkiekon MM-kisojen välieriä lauantaina 25. toukokuuta. Ensimmäinen välieräottelu alkaa MTV3-kanavalla kello 16.15 ja jälkimmäinen kello 20.15. Kannattaa olla tänäkin vuonna liikkeellä ajoissa, sillä Olkussa on myös muita kiekkojännäreitä. Tämä ei ole Tepsiläisten yksityistilaisuus.

tammikuu 12. lauantai

Jäsenillan aiheena on ottelutapahtuman turvallisuushaasteet ammattilaisen silmin. Asiasta meille kertoo HC TPS Turku y:n monivuotinen turvallisuuspäällikkö Hannu Wikman. Lisäinfoa illanvieton omassa ilmoituksessa Tapahtumissa.

2018

syyskuu 21. perjantai

Perinteiset jäseniltamme Olkussa jatkuvat syyskauden avauksella perjantaina 21. syyskuuta kello 18.00-20.30 maistuvien ribsien merkeissä hintaan 12,00 euroa (norm. 21,00€) sisältäen Ribsit Olkun Poikien Tapaan. Menusta löytyvä annos pitää sisällään 600 grammaa ribsejä kyytipoikineen ranskalaiset ja dippi. Lisäinfoa illanvieton omassa ilmoituksessa Tapahtumissa.
 

toukokuu 19. lauantai

Kokoonnumme perinteisesti ja vapaasti ilman järjestettyä ohjelmaa mukavan yhdessäolon merkeissä porukalla Olkkuun seuraamaan jääkiekon MM-kisojen välieriä lauantaina 19. toukokuuta. Ensimmäinen välieräottelu alkaa kelllo 16.15 ja jälkimmäinen kello 20.15. Kannattaa olla liikkeellä ajoissa, sillä Olkussa on myös muita kiekkojännäreitä joten tämä ei ole Tepsiläisten yksityistilaisuus.

 
2017

syyskuu 15. perjantai

Perinteiset jäseniltamme Olkussa jatkuvat syyskauden avauksella perjantaina 15. syyskuuta kello 18.00-20.00 maistuvien ribsien merkeissä hintaan 12,00 euroa (norm. 20,00€) sisältäen Ribsit Olkun Poikien Tapaan. Menusta löytyvä annos pitää sisällään 600 grammaa ribsejä kyytipoikineen ranskalaiset ja dippi. Lisäinfoa illanvieton omassa ilmoituksessa Tapahtumissa.

 

maaliskuu 10. perjantai

Perjantaina 10. maaliskuuta kello 18.00-20.00 pidetään Tepsiläisten jäsenilta kevään Play Off –pelien ennakkotunnelmien merkeissä. HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola on lupautunut kertomaan joukkueen tunnelmista tosipelien alkaessa. Samalla tarjoamme mukaan ehtiville Olkun listalta valinnaisen hampurilaisen ja kaksi pulloa erilaista olutta todelliseen shokkihintaan 15,00 euroa/jäsen! Lisäinfoa tapahtuman omassa ilmoituksessa.

2016

syyskuu 24. lauantai

Tepsiläisten syys-siipeilyt räpistellään Olavin Krouvissa lauantaina 24. syyskuuta kello 18.00-21.00. Syö vatsasi täyteen Olkun wingsibuffetista todelliseen megajäsenetuhintaan 12,00 euroa / jäsen! Myös baaritiskillä jäsenedut voimassa! Tarjolla on wigsejä perinteisellä tulisella soosilla, valkosipuli-sitruuna- ja orient -kastikkeilla. Tarjoiluun kuuluvat lisäksi dipit. Lisää infoa tapahtuman omassa ilmoituksessa.

 

toukokuu 21. lauantai

Kokoonnumme vapaasti ilman järjestettyä ohjelmaa mukavan yhdessäolon merkeissä porukalla Olkkuun seuraamaan jääkiekon MM-kisojen välieriä lauantaina 21. toukokuuta. Olkku avaa ovensa kello 15.00 ja välieräottelu Venäjä-Suomi alkaa kelllo 16.15. Kannattaa olla liikkeellä ajoissa, sillä Olkussa on myös muita kiekkojännäreitä joten tämä ei ole Tepsiläisten yksityistilaisuus.

 

helmikuu 6. lauantai

Helmikuun jäseniltamme on jälleen viinikerhomme järjestämä. Tällä k ertaa tarjolla on herkullinen kattaus ranskalaisten punaviinien ja juustojen maailmasta. Tarjolla on viittä erilaista punaviiniä ja niihin sopivia juustoja. Alustuksen pitää totutusti isäntämme, kunniajäsenemme Jouni Aalto. Tule mukaan makumatkalle jäsenetuhintaan 38,00 euroa. Pruuvi alkaa kello 19.00 ja kestää kaksi tuntia. Ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa on. Illanvietto jatkuu Olkussa vapaasti pruuvin jälkeen.

 

2015

lokakuu 30. perjantai

TPS Klubi Tepsiläiset ry juhlii yhdessä jäsentensä ja yhteistyökumppaniensa kanssa 25-vuotista toimintaansa perjantaina 30. lokakuuta ravintola Olavin Krouvissa osoitteessa Hämeenkatu 30. Yksityistilaisuus alkaa kello 18.00 ja päättyy 21.00. Juontajana toimii Tepsiläisten hallituksen sihteeri ja seuran todellinen monitoimimies Juha Kivinen.

Ohjelma
kello 18.00  vieraiden vastaanotto
kello 18.15  alkumalja ja tervetuliaissanat, puheenjohtaja Eero Wallin
kello 18.20  juhlapuhe, kunniapuheenjohtaja, sosiaalineuvos Seppo Verronen
kello 18.30  huomionosoitukset
kello 19.00- illallinen 
kello 21.00  tilaisuus päättyy

Illallismenu
salaattipöytä 
grilliporsasta vartaassa ja leipurinperunoita
kaksi olutta tai kaksi kaatoa viiniä 

Illalliskortit
Jäsenillämme on mahdollisuus ostaa illalliskortti juhlaan hintaan 40,00€. Maksu Tepsiläiset ry:n tilille FI72 8000 1471 2718 00 viimeistään 22. lokakuuta mennessä ja varausilmoitus osoitteeseen tps-klubi@tepsilaset.fi

Paikat täytetään siinä järjestyksessä, jossa maksut ovat tilillämme, joten asian suhteen kannattaa olla nopea.

 

toukokuu 16. lauantai

Kokoonnumme vapaasti ilman järjestettyä ohjelmaa mukavan yhdessäolon merkeissä porukalla Olkkuun seuraamaan jääkiekon MM-kisojen välieriä lauantaina 16. toukokuuta. Ensimmäinen semifinaali USA-Venäjä alkaa kello 16.15 ja jälkimmäinen Kanada-Tsekki kello 20.15. Olkussa on myös muita kiekkojännäreitä, joten tämä ei ole Tepsiläisten yksityistilaisuus, eivätkä jäsenedut ole käytännön syistä voimassa.

 

helmikuu 7. lauantai

Helmikuinen jäseniltamme Olavin Krouvissa kuluu kulinaaristen nautintojen ja rypälekoulutuksen parissa. Illanvietto alkaa lauantaina 7. helmikuuta kello 19.00 ja kestää noin 2 tuntia. Tarjolla on hienoja makuelämyksiä ja viinien saloihin vihkiytyneen kunniajäsenemme Jouni Aallon asiantunteva esitys perusrypäletyyppien eroista. Jounin leppoisan jutustelun lomassa maistelemme eri rypäleistä tehtyjä Wanhan mantereen punaviinejä yhdessä naudanlihan, porsaan ja riistan kanssa. Tule mukaan makujen maailmaan jäsenetuhintaan 35,00 euroa. Ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa on. Illanvietto jatkuu vapaasti rypälekoulutuksen jälkeen.

 

2014

lokakuu 25. lauantai

Tämän syksyinen jäseniltamme Olavin Krouvissa kuluu Viinikerhomme järjestämän illanvieton merkeissä. Tarjolla on makuelämyksiä ja viinien saloihin vihkiytyneen kunniajäsenemme Jouni Aallon asiantunteva esitys espanjalaisista punaviineistä ja niihin sopivista juustoista. Jounin leppoisan jutustelun lomassa maistelemme tietysti niin maistuvia juustoja kuin erilaisia viinejäkin. Illanvietto alkaa ravintola Olavin Krouvissa lauantaina 25. lokakuuta kello 19.00 ja kestää noin 2 tuntia todelliseen jäsenetuhintaan 32,00 euroa. Ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa on.

 

tammikuu 24. perj.     

kello 19.00-  keskustelutilaisuus teemalla Tarvitaank me passi tänäki vuanna? Onko syksyllä NHL-reissun aika vai kiinostavatko Euroopan viheriöt? Ideoita ja palautetta ulkomaanmatkoistamme. Tule mukaan keskustelemaan ja viihtymään. Risuja ja ruusuja, sekä varsinkin toivottavasti hyviä vinkkejä ottaa vastaan Tepsiläisten matkoista ja niiden suunnittelusta vastaava Eero Wallin. Yhdistys jakaa vuoden 2014 huomionosoitukset toiminnassamme ansioituneille vastuunkantajille.

 

2013

joulukuu 14. lauantai     

kello 17.00-19.00 joulukuun jäsenilta aiheena jouluolutkoulutus. Lehtorina toimii kunniajäsenemme ja Olkun isäntä, Jouni Aalto, joka kertoo jouluoluiden valmistuksesta ja makueroista. Tarjolla on kuutta erilaista olutta ja tuhti tietopaketti a la Jouni hintaan 25,00 euroa /jäsen niin kauan kuin tilaa riittää. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi Illanvietto jatkuu Olkussa kaikille vapaana esityksen jälkeen.

 

marraskuu 25. ma.       

kello 19.00- Kultakorttilaisten oma jäsenilta aiheena Tepsiläisten uudet tuulet. Illan isäntinä toimivat kpj Seppo Verronen, pj Eero Wallin ja sihteeri Juha Kivinen. Wallin kertoo nykyisestä toiminnasta ja suosiota saavuttaneista jalkapallo- ja jääkiekkomatkoistamme, sekä vuoden 2014 tulevasta tarjonnasta. Tarjolla on autoilijalle passelia glögiä, sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Ilmoittautumiset 22. marraskuuta mennessä osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi

 

toukokuu 4. lauantai     

kello 19.00-  Turun Palloseura ry:n ja Tepsiläiset ry:n huomionosoitusten jako, kunniapuheenjohtaja Seppo Verronen. Seuraamme yhdessä jääkiekon MM-kisojen alkusarjan ottelua Suomi-Slovakia. Yhdistys tarjoaa 50 nopeimmin ilmoittautuneelle jäsenelleen iltapalaa Olkun buffetista ja lasillisen kuohuvaa. Ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi

                                     


helmikuu 9. lauantai      

kello 18.00-20.00 konjakkikoulutustilaisuus. Ohjelmassa Olavin Krouvin isännän, kunniajäsenemme Jouni Aallon esitys konjakista, sen valmistuksesta ja makueroista. Mahdollisuuus  maistaa brandya, armanjakkia ja kolmea erilaista konjakkia (5 x 2cl). Hinta 25,00 euroa/jäsen. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi

 

2012

lokakuu 18. torstai         

kello 18.30-  megaetujäsenilta. Vieraina  Reijo Hyökki & Tero Hyökki... ja huolto pelaa!

 

kesäkuu 10. sunnuntai    kello 17.00-  tikkakisa, tapaspöytä, Espanja-Italia jalkapallon EM-kisaottelu

 

toukokuu 11. perjantai     kello 19.00- (Suomi-Kanada jääkiekon MM-kisapeli). Vieraana Hannu Jortikka, illan juontaa J-P Jalo.

 

huhtikuu 13. perjantai     kello 19.00-21.00. Vieraana Kalle Sahlstedt, illan juontaa J-P Jalo.