Rauno Järvinen

Rauno ”Rauski” Järvinen on todellinen Tepsiläinen sanan varsinaisessa merkityksessä. Hänellä on pitkä ja komea ura Turun Palloseuran eri yhdistyksissä.

Takana on lukemattomia talkootyötunteja järjestysmiehenä 17 vuoden ajalta TPS:n jääkiekon ja jalkapallon kotipeleissä.  Juniorivalmentajanakin Rauski on ehtinyt toimia saman ajan nimekkäimpänä suojattinaan Lauri Korpikoski.

Rauski oli Tepsiläiset ry:n puheenjohtajana ensimmäisen kerran vuosina 2004-2006. Hän on toiminut yhdistyksen hallituksessa kahteen eri otteeseen. Hän oli Turun Palloseura ry:n hallituksen jäsen vuosina 2004-2006, sekä kuului sen edustustoon useiden vuosien ajan Tepsiläiset ry:n edustajana.

Järviselle on myönnetty ansioistaan Turun Palloseuran hopeinen ansiomerkki vuonna 1997 ja kultanen ansiomerkki vuonna 2012. Hän on saanut myös Tepsiläiset ry:n hopeisen ansiolevykkeen 2009 ja kultaisen ansiolevykkeen 2012. Yhdistyksen standaari hänelle myönnettiin vuonna 2016.

Vuonna 2022 hän sai Suomen Jääkiekkoliiton pronssisen ansiomerkin ja samana vuonna hänet palkittiin Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristillä. Vuonna 2023 Järvinen sai Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry;n kultaisen ansiomerkin.