Rauno Järvinen

Rauno ”Rauski” Järvinen on todellinen Tepsiläinen sanan varsinaisessa merkityksessä. Rauskilla on pitkä ja komea ura Turun Palloseuran eri yhdistysten palveluksessa.

Takana on lukemattomia talkootyötunteja järjestysmiehenä 17 vuoden ajalta TPS:n jääkiekon ja jalkapallon kotipeleissä.  Juniorivalmentajanakin Rauski on ehtinyt toimia saman ajan nimekkäimpänä suojattinaan Lauri Korpikoski.

Rauski oli Tepsiläiset ry:n puheenjohtajana kausilla 2004-2006. Hän on toiminut yhdistyksen hallituksessa kahteen eri otteeseen. Järvinen oli Turun Palloseura ry:n hallituksen jäsen vuosina 2004-2006, sekä kuului sen edustustoon useiden vuosien ajan Tepsiläiset ry:n edustajana. Rauski vastaa jalkapallon toimintaryhmämme aktiviteeteista.

Nykyisin facebook-sivumme päivityksistä vastaavalle Järviselle on myönnetty ansioistaan Turun Palloseuran hopeinen ansiomerkki vuonna 1997 ja kultanen ansiomerkki vuonna 2012. Hän on saanut myös Tepsiläiset ry:n hopeisen ansiolevykkeen 2009 ja kultaisen ansiolevykkeen 2012. Yhdistyksen standaari hänelle myönnettiin vuonna 2016.