TEPSILÄISET RY

Diapergate uhkaa jalkapallon MM-kisoja – Tepsiläiset  Albicelesten avuksi

Tepsiläiset ry ja Argentiinan jalkapalloliitto Afa ovat tänään sopineet yhteistyöstä 26. kesäkuuta Pietarissa pelattavan MM-kisojen alkusarjan ottelun Nigeria-Argentiina osalta. Kyseessä on kansainvälinen lastenhoitoprojekti, joka tapahtuu FIFA:n suojeluksessa. Järjestön toimistolla Zürichissä on kuitenkin ilmennyt epäselvyyksiä ja Diapergateksi nimetty lahjusskandaali uhkaa nyt jo pahimmillaan koko MM-kisoja. 

pampers 1.jpg

 
Projektin primus motorina on toiminut laadukkaista tuotteistaan tunnettu vaippamerkki Pam-Pers. Jättiyhtiön pääomistaja Pamela Andesson tunnustautuu idean isoäidiksi. Toinen merkittävä osakas Pers A. Vilahti-Napander paljasti meille, että sopimukseen FIFA:n kanssa päästiin vasta TPS:n ja SaiPan välisen Liigan toisen neljännesfinaalin kolmannella erätauolla. Tosin FIFA saneli yhteistyölle kovat reunaehdot.

 
Vilahti-Napanderilla puhtaat vaipat pussissaan 

fifa fair play 4.pngVilahti-Napander kertoi saaneensa kainon pyynnön toimittaa veloituksetta rekka-autollisen mittatilaustyönä valmistettuja saniteettituotteita omaan käyttöön järjestön ikinuorelle hallitukselle ilman isompaa härdelliä FIFA:n tunnetussa Fair Play –hengessä.

Näin estettäisi tulevaisuudessa mahtijärjestön tirehtöörien jääminen taas kiinni housut täynnä jostakin uudesta skandaalista. Ruotsin poliisi tutkii asiaa Pam-Pers Ltd:n pyynnöstä heti, kun saavat muuan vanhan henkirikoksen selvitetyksi. Epäilykset eivät miltään osin kohdistu Pam-Persin toimintaan, tähdentää Pers A. Vilahti-Napander.

Lapsenlikka hakusessa – Kirppukin innostui

Koska teemme 25.-27. kesäkuuta yhdessä Event Travelin kanssa reissun Nigerian ja Argentiinan väliseen otteluun, kannamme kaikesta huolimatta tai juuri siksi kortemme kekoon FIFA:n projektin onnistumiseksi. Haemme nyt jäsenistöstämme 18 vuotta täyttänyttä naispuolista lastenhoitajaa Leo Messin jälkikasvulle 26. kesäkuuta kello 14.00 – 23.00 väliselle ajalle.  Muodollinen pätevyys suotava, mutta alan koulutus ei pakollinen.

messivaippa.jpgKirppu itse kommentoi lastenhoitoprojektia ja Albicelesten menestysmahdollisuuksia Venäjän MM-kisoissa meille seuraavasti.
 - Olen innoissani uudesta babysitteristä, caramba. Nyt ei mun tarvitse vaihtaa Cirolle vaippoja puoliajalla. Falskais kuitenkin taas molemmista laidoista niin kuin meidän puolustus. Kirjaimellisesti p*sk* homma! Ainut pytty, jota saadaan näissäkin karkeloissa halata on hotellin vessassa.

Vapaamuotoiset työhakemukset  ainoastaan 1. huhtikuuta 2018 osoitteeseen leo.messi@tepsilaiset.fi  Mahdolliset allergiat ja muut työrajoitteet on syytä ilmoittaa hakemuksessa. Kuvan ja kopion viisumista akkreditointia varten voi toimittaa pyydettäessä myöhemmin.