TEPSILÄISET RY

Tepsiläiset maailmalla – Urheilupuistosta Camp Noulle ja Gatorade Centeristä Globeniin

Jäsenenämme Sinulla on tilaisuus lähteä kanssamme seuraamaan ulkomaisten jalkapallo- ja jääkiekkoliigojen huippuotteluita paikan päälle. Yksilöllisesti räätälöidyillä matkoillamme on aina Tepsiläinen matkanjohtaja, jonka palvelut ovat matkalaistemme käytettävissä koko reissun ajan. Hoidamme pöytävaraukset mielenkiintoisiin ravintoloihin, sekä järjestämme tarvittaessa ohjelmaa kohteessa yhteistyössä American Expressin kanssa. Mukanamme on usein sekä jalkapallon, että jääkiekon seuralegendoja. Tule mukaan ja näe niin omat kasvatit kuin kansainväliset supertähdetkin tositoimissa viheriöllä ja kaukalossa.

TPS-perheen yhteisiä matkoja vuodesta 1996 - nämä on jo nähty!

MÜNCHEN 2015 046.JPGMessi, Ronaldo, Neymar, Griezmann, Torres, Ramos, Marcelo, Modric, Suarez, Totti, Rooney, Zlatan, Iniesta, Xavi, Robben, Müller...

Montreal, München, Rooma, Barcelona, Lontoo, Istanbul, Praha, Riika, Tukholma, Tallinna, Varsova, Manchester, Budapest, Pietari, Milano, Hamar… 

Mestarien liiga, Bundesliga, 
Serie A, La Liga, Valioliiga, Süper Liga, Ekstraklasa, NHL, KHL, Tipsport Extraliga, SHL, GET Liega…
Jalkapallon ja salibandyn MM-kisat...

Me pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan jäsentemme toiveita. Teemme stadionkierroksia kuuluisimmissa jalkapallopyhätöissä, vierailemme suurseurojen klubeilla ja museoissa, sekä tapaamme ulkomaiden sarjoissa pelaavia omia kasvattejamme.

Ainutlaatuisista elämyksistä huolimatta parasta hienoimmillakin reissuilla on kuitenkin upea Tepsiläinen matkaseura!

Seuraavaksi Ukrainaan!

Keväällä 2020 suuntaamme sitten eksoottiseen Ukrainaan ja siellä Kiovan upealla Olympiastadionilla pelattavaan otteluun Kiovan Dynamo - Kolos Kovalivka. Fasiliteetit ovat täälläkin huippuluokkaa, sillä Dynamon kotistadioinia ei turhaan valittu vuoden 2018 Mestarien Liigan finaalin pelipaikaksi.