TEPSILÄISET RY

4.5.2013

Lämminhenkinen jäsenilta Olkussa - Upi, Jussi ja Hese saivat standaarinsa

Tepsiläisten kevätkauden toinen jäsenilta pidettiin lauantaina 4. toukokuuta Olavin Krouvissa. Aallon Jounin keittiö oli loihtinut Kari Kojon johdolla maistuvat purtavat kuohujuomineen, josta kiitos Olkun väelle.

Ilta oli tavallista juhlavampi, sillä kunniapuheenjohtajamme Seppo Verronen jakoi uusille kunniajäsenille standaarit. Mukana illanvietossa olivat Urpo Ylönen, Juhani Ikonen ja Heikki Suhonen.

Mukana menossa olivat myös TPS Salibandy ry:n puheenjohtaja ja hallituksemme jäsen Kalevi Kurkijärvi, sekä TPS Keilaajat ry:n puheenjohtaja Seppo Virkkala, joka toimii myös Keilailu-Tepsiläisten toimintaryhmän vetäjänä. Näin kaikki Turun Palloseuran lajit olivat hienosti edustettuina jäsenillassamme.

Aki Berg, Hannu Jortikka ja Marko Kirpusoff olivat estyneitä saapumaan tilaisuuteen, joten he saavat standaarinsa ja Kultaisen jäsenkorttinsa myöhemmin.


Uusia Tepsiläisten kunniajäseniä. Vasemmalta Urpo "Upi" Ylönen, Jussi Ikonen ja Heikki 
"Super-Hessu" Suhonen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keskiselle ja Kiviselle seuran hopeiset ansiomerkit

Klaus Keskinen ja Juha Kivinen saivat Seppo Verrosen kädestä Turun Palloseura ry:n hopeiset ansiomerkit. Lisäksi Eero Wallin sai yhdistyksen standaarin ja illan palkintorohmu Klaus Keskinen vielä kultaisen ansiolevykkeen.

Paikalla oli muutenkin runsaasti TPS-legendojamme, sillä illanvietossa pistäytyivät muun muassa Timo Nummelin, Lasse Kiili, Hannu Äyräs ja Jukka Vilander. Kun Suomi vielä löi Slovakian MM-kisojen alkusarjan ottelussa maalein 2-0, oli iltamme joka tavalla onnistunut.

Kivisen Juha juhli hopeista ansiomerkkiään työn merkeissä. Haastateltavana Ikosen Jussi.