TEPSILÄISET RY

MILANON DERBY 5.jpg

Milanon derby 16.-18.3.2019

Tepsiläiset tekevät jalkapallomatkan Milanoon 16.-18. maaliskuuta otteluun AC Milan - FC Internazionale yhteistyössä urheilumatkoihin erikoistuneen matkatoimisto Björk & Boströmin kanssa. Matka on tarkoitettu ainoastaan Tepsiläiset ry:n jäsenille.

On syytä huomioida,että Serie A:ssa pelipäiviä ovat pe-la-su-ma, joten teoriassa ottelu saatetaan pelata minä tahansa noista päivistä, vaikka se onkin sunnuntaille 17.3. merkitty pelattavaksi. Tämä on tärkeää lentovarausta tehtäessä ja mahdollisia lisävuorokausia hotellista varattaessa. Riski ottelupäivän muutoksesta televisioinnin, euro-otteluiden tai muun painavan syyn takia on aina olemassa, eikä tässä ole mitään uutta aiempiin matkoihimme nähden.

HUOM! Tarkemman infon saamiseksi otathan ennen matkan varaamista yhteyden Tepsiläisiin osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi Tämä on tärkeää käytännön järjestelyiden, kuten lentojen ajankohdan, yhteisten kuljetusten kohteessa ja mahdollisten hotellin lisävuorokausien osalta. Ryhmänvetäjänä Milanossa toimii Eero Wallin.


Alla saamamme tarjous.

Tarjous matkasta Milanoon AC Milan - Inter Milan otteluun 16.-18.3.2019

Maapaketin hinta on

390€, per henkilö, ottelulippu 3rd ring, violetti alue

490€, per henkilö, ottelulippu 2nd ring, vihreä alue

580€, per henkilö, ottelulippu 1st ring, oranssi alue

GIUSEPPE MEAZZA / SAN SIRO – MILANO

SAN SIRO 1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Hintaan sisältyy:

  • 2 vrk:n majoitus kahden hengen huoneessa.
  • aamiainen hotellissa
  • ottelulippu AC Milan - Inter Milan otteluun 17.3.2019 (pelipäivä ei ole vielä 100% vahvistettu)
  • verot

        yhden hengen huoneen lisämaksu on 90€

Hotelli

Ibis Milan Centro sijaitsee 350 metrin päässä Repubblican juna- ja metroasemalta. Hotellissa on ilmainen WiFi, ja sen huoneissa on ilmastointi ja äänieristys. Milanon päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ibisin huoneissa on taulu-tv ja oma kylpyhuone.

Lineauno Bistro ‑ravintolassa on saatavilla kansainvälistä ruokaa, ja puutarhaan päin avautuvasta 24h-loungebaarista voi tilata kuumia juomia ja pikkupurtavaa. Aamiainen on tarjolla klo 4–12. Ibis Milan Centrossa on 24h-vastaanotto ja bisneskeskus.

Lennot

Hintaan ei sisälly lentoja.

VARAUKSET

Varauksia ei vielä ole tehty. Vahvistus kannattaa tehdä mahdollisimman pian, koska lentohinnat saattavat muuttua varaustilanteiden mukaisesti. Lipputilaukset ovat heti sitovia eikä niitä voi vahvistuksen jälkeen muuttaa/peruuttaa.

Emme vastaa ottelun ajankohdan, tai muista meistä riippumattomista muutoksista, ja niistä mahdollisesti koituvista kustannuksista.

Hinnat perustuvat tämän päivän paikkatilanteisiin, valuuttakursseihin, hinnastoihin ja määräyksiin.

Mikäli niissä tapahtuu muutoksia ennen matkan varausta, matkan hinta muuttuu vastaavasti.

Noudatamme matkan kohdalla erityismatkaehtojamme (www.bjork-bostrom.fi)


PÄIVÄYS

Helsingissä 7.1.2019

YHTEYSHENKILÖ

Kimmo Kannas

kimmo.kannas@bjork-bostrom.fi

Puh. 040 9003444