TEPSILÄISET RY

Miesten salibandyn MM-finaali Prahassa 7.-10.12.2018

Matkaamme tällä kertaa ennakkoluulottomasti kokonaan uudella konseptilla Prahaan miesten salibandyn MM-finaalia katsomaan. Pääasiallinen mielenkiintomme kohdistuu tuohon sunnuntaina 9. joulukuuta pelattavaan finaaliin, mutta kaupungissa tapahtuu viikonloppuna muutakin kiinnostavaa. Jalkapallon Tsekin 1. Liigan 18. ottelukierroksen kahdeksasta ottelusta peräti kolme pelataan lauantaina 8. joulukuuta Prahassa.

Jokainen tekee omat lento-, hotelli- ja lippuvarauksensa itse. Tepsiläiset ry ei siis ole matkanjärjestäjä. Norwegian ja Finnair lentävät suoraan Helsingistä Prahaan ja takaisin päivittäin. Turusta pääsee eteenpäin Air Balticilla, mutta silloin lennetään aina välilaskun kautta.

Tepsiläiset majoittuvat neljän tähden Hotel Raffaelloon Prahan keskustassa. Kokoontuminen hotellin aulassa lauantaina 8. joulukuuta kello 10.00. Finaali ja pronssiottelu pelataan sunnuntaina 9. joulukuuta O2 Areenalla. Salibandyn otteluliput löydät Ticketportal.cz/ sivustolta.

Jalkapallo-ottelusta päätetään yhdessä paikanpäällä ja pääsyliput on tarkoitus ostaa suoraan stadionin lippuluukulta. Vaihtoehdot ovat Dukla Praha – Pribram, Sparta Praha – Teplice ja Slavia Praha – Mlada Boleslav.

Jäämme jännityksellä odottamaan jäseniämme TPS-treffeille Prahaan!