TEPSILÄISET RY

Miehenkäyttöopas – 10 tapaa selvitä arjesta 28.11.2017 (LOPPUUNMYYTY)

Tepsiläisten pikkujouluinen jäsenilta pidetään tiistaina 28. marraskuuta Linnateatterissa, jossa tarjolla on ratkiriemukas komedia Miehenkäyttöopas. Yhdistys tukee avokätisesti tämänkin tapahtuman hinnoittelua, sillä mukaan pääset nyt todelliseen megaetuhintaan 28,00€ (norm. 37,00€), eläkeläiset 21,00€ (norm. 27,00€). Esitys alkaa kelo 19.00, joten kokoonnumme teatterin edessä kello 18.15.

Mukaan voit ilmoittautua osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varaukset ovat voimassa vasta kun ne on maksettu.

 

Miehenkäyttöopas.jpgKaikki tuntevat ainakin yhden miehen. Mutta tietääkö kukaan, kuinka mies toimii? Nyt siitä otetaan selvää!

Miehenkäyttöopas tarjoaa komedian keinoin työkaluja heille, jotka haluavat oppia miehistä ja miehenä olemisesta lisää. Mitä miesten päässä oikeasti liikkuu? Entä pystyykö miesten toimintaan vaikuttamaan?

Linnateatterin uutuuskomedia porautuu kymmenen arkisen tilanteen kautta miehisyyden ytimeen ja katsoo maailmaa, jos nyt ei enkelein, niin ainakin suomalaisen miehen silmin. Ennakkoluulot saavat kyytiä oikein kunnolla, kun lavalla kohdataan muun muassa lapsen tasolle taantuva keski-ikäinen mies , sekä mies, joka uskaltaa tuntea ja rakastaa – ja muistaa jopa anopin syntymäpäivän.

Asiaa vehkeestä ja vähän sen vierestäkin tarjoilevat näyttelijät Jukka Rasila ja Mika Räinä. Miehiseen maastoon kaksikon ohjailee ohjaaja Kalle Lamberg.