TEPSILÄISET RY

Lounas Gatorade Centerin Aura Premium Loungessa – mukana pelaajia ja valmennus 16.10.2017

AURA PREMIUM LOUNGE.jpgLähde kanssamme jäsenlounaalle Gatorade Centerin hienoimpaan ravintolaan, Aura Premium Loungeen sokkihintaan 5,00 euroa! Hinta sisältää lounasbuffetin, ei ruokajuomia.

Kokoonnumme maanantaina 16. lokakuuta kello 11.30 TPS:n Business Clubin ovella, josta siirrymme seuraamaan HC TPS:n käynnissä olevia harjoituksia. Ravintolan pöydistä on näkymä suoraan kaukaloon!

Treenit päättyvät kello 12.00, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus tavata pelaajia ja valmennusta Aura Premium Loungessa. Ravintola menee kiinni kello 14.00, joten voit nauttia pikaisen lounaan tai viihtyä pidempään oman valintasi mukaan.

Mukaan mahtuu jäseniä ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin varauksessamme on tilaa. Tapahtuma toteutetaan yhdessä HC TPS:n kanssa reilusti alle omakustannushinnan. Ravintolassa on myös muita asiakkaita, joten tämä ei ole Tepsiläisten yksityistilaisuus.

HC TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen on lupautunut kertomaan meille joukkueen tuoreet kuulumiset. Tepsiläisten puolesta jäsenten mahdollisiin toimintaamme koskeviin kysymyksiin vastaa puheenjohtaja Eero Wallin. Myös hyvät uudet ideat ovat tietysti aina tervetulleita.

Kaikki ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi  HUOM! Maksa varauksesi tilillemme FI96 4309 0010 4219 31 vasta, kun olet saanut kuittauksen meiliisi, jotta mahdut varmuudella mukaan.