TEPSILÄISET RY

Vaahterasiirappia Niagara Fallsilla vai hodari Manhattanilla – NHL-matka talvella 2018

Teemme jäsenmatkan joko Kanadaan Torontoon tai Yhdysvaltoihin New Yorkiin NHL:n otteluun talvella 2018. Matkakohde määräytyy lippujen saatavuuden, hinnoittelun ja sarjaohjelman perusteella.

Where Hockey was born...

Matkan suuntautuessa Torontoon käymme katsomassa Toronto Maple Leafsin kotiottelun Air Canada Centressä. Halukkailla on myös mahdollisuus tutustua Stanley Cup -pokaaliin Hockey Hall of Famessa ja vaikkapa nähdä Niagaran putoukset helikopterista käsin. Vaahterasiirappi ja jääviini ovat tietysti maistamisen arvoisia paikallisia erikoisuuksia.

Air-Canada-Centre-goes-Carbon-Neutral.png

Täällä kuulet jääkiekon sydänäänet

 

Big Apple toinen vaihtoehto

Valinnan kallistuessa New Yorkiin käymme katsomassa New York Rangersin kotiottelua legendaarisessa Madison Square Gardenissa, jossa ovatesiintyneet urheilu- ja viihdebisneksen suurimmat tähdet aina Muhammad Alista Elvikseen. Vapauden patsas, Empire State Building ja muut New Yorkin maanmerkit käyvät myös varmasti tutuiksi matkan varrella.

MSG 2.jpg

MSG - onko mitään amerikkalaisempaa?

Asumme kummassakin tapauksessa hyvätasoisessa neljän tähden hotellissa. Matkahinta sisältää lentoliput Helsingistä Torontoon/New Yorkiin, majoituksen, sekä ottelulipun ja matkanjohtajan palvelut reissun aikana.