TEPSILÄISET RY

Jalkapallomasurkka Kappen tahdissa 4.-7.11.2016 (LOPPUUNMYYTY)

Syksyn jalkapallomatkamme suuntautuu Varsovaan. Puolan hintataso on murto-osa muiden isojen jalkapallomaiden vastaavasta, joten reissulla viihtyminen ei tule kalliiksi. Asumme mukavasti 4-tähden hotellissa kaupungin keskustassa kävelymatkan päässä Legia Varsovan stadionilta ja nautimme jalkapallon ohessa Varsovan ravintoloiden runsaasta tarjonnasta.

KAPPE HÄMÄLÄINEN.jpgMatkan kohokohta on Puolan Ekstraklasan ottelu Legia-Cracovia, joka pelataan aikataulun mukaan lauantaina 5. marraskuuta kello 18.00.

TPS-kasvatti ja maajoukkueen kantaviin voimiin lukeutuva Kasper Hämäläinen kuuluu Varsovan Legian miehistöön, joten seuraamme tietysti erityisellä mielenkiinnolla Kappen edesottamuksia.

Matkanjohtajana toimii vuosien kokemuksella Tepsiläisten Eero Wallin.

 

Reissu pähkinänkuoressa

Matkan hinta on 550,00€ 2hh/hlö, 630,00€ 1hh ja siihen sisältyvät

- lennot Turku-Riika-Varsova-Riika-Helsinki
- lentokenttäkuljetukset hotelliin meno/paluu
- 3 yön majoitus neljän tähden hotellissa valitussa jaetussa 2hh/1hh huoneessa
- pääsylippu Puolan Ekstraklasan otteluun Legia Varsova - Cracovia
- pöytävaraukset mielenkiintoisiin ravintoloihin Varsovassa
- matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Matkanjohtaja jakaa lentoliput Turun lentokentällä ennen lähtöä. Noudamme otteluliput stadionin lipputoimistolta pelipäivänä. Lentokuljetuksista vastaa Air Baltic. Helsinki-Vantaalta ei ole järjestettyä kuljetusta Turkuun paluupäivänä.

Muuta asiaankuuluvaa

Jokainen matkalainen saa matkaohjelman postitse hyvissä ajoin ennen lähtöä. Yksin matkustavan edellytetään ottavan yhden hengen huoneen. Mukaan voit ottaa yhden käsimatkatavaran (8kg) ja yhden ruumaan menevän matkalaukun (20 kg). Asumme Varsovan keskustassa, joten on edullisinta ja vaivattominta liikkua kävellen tai taksilla. Pyrimme toteuttamaan matkalaisten mahdollisia erityistoiveita kohteessa mahdollisuuksien mukaan. Teemme vanhaan tapaan myös pöytävaraukset koko ryhmälle mielenkiintoisiin ravintoloihin, joten elämyksiä on luvassa myös gastronomisella saralla. Matkahinta ei sisällä ruoka- tai juomatarjoiluja.

Matkan erityisehdot

Matka tulee maksaa kokonaisuudessaan varausta tehtäessä, sillä maksamme matkasi heti eteenpäin suorituksesi saatuamme. Varmista paikkatilanne ennen matkan maksamista. Varmista myös, että sinulla on voimassaoleva passi ja kattava matkavakuutus tapaturmien, sairastumisen, matkasi peruuntumisen tai muiden ikävien yllätysten varalta. Ulkomaalaisena sinun tulee esittää passisi saadaksesi ottelulippusi stadionilta. Maksettua matkahintaa ei palauteta.

Tepsiläiset ry ei ole vastuussa mahdollisista lentoja tai muita kuljetuksia koskevista muutoksista, eikä muista Force Majeure -tilanteista, joita emme ole voineet ennakoida silloin kun asiakas lunasti matkan. Tähän sisältyvät lakot, sääolosuhteet, luonnonkatastrofit, peruutukset, jne.

Tepsiläiset ry ei ole myöskään vastuussa päätöksistä jotka Puolan jalkapalloliitto, Legia Varsova, UEFA tai viranomaiset tekevät johtaen aikataulumuutoksiin, taikka siirrettyihin tai peruutettuihin peleihin. Emme voi taata koko ryhmälle vierekkäisiä paikkoja katsomossa.

Pidätämme oikeuden hinnan- ja aikataulunmuutoksiin. Alaikäiset ovat matkalla vain holhoojansa seurassa ja hänen vastuullaan. Tälläkin matkallamme noudatamme muutoin Tepsiläiset tapahtumien sääntöjä em. poikkeuksin ja sääntöjämme tarvittaessa soveltaen. Kyselyt ja matkavaraukset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi

Tervetuloa mukaan jäsenmatkallemme Tasavallan Parhaassa Seurassa!