TEPSILÄISET RY

Reissu Raumalle perinteiseen Pitsiturnaukseen 3.8.2012

Tepsiläiset ry järjestää turnausmatkan Raumalle järjestyksessään 19. Pitsiturnaukseen perjantaina 3. elokuuta. Hinta jäsenille on 65,00 euroa ja muille 77,00 euroa sisältäen kuljetukset ja sisäänpääsyn halliin, sekä runsaan buffetin antimet Kortelan ABC:llä. Bussi pysyy Raumalla ja on näin ollen käytössämme koko turnauksen ajan ja avoinna sovittuina aikoina.

Matkaan lähdetään kello 07.30 perinteisesti Olavin Krouvin edestä osoitteesta Hämeenkatu 30. Kuljetuksista huolehtii monivuotinen yhteistyökumppanimme Grandellin Liikenne Oy.

Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, joista ensimmäisen muodostavat Lukko, Ässät ja Sport ja toisen Ilves, Pelicans ja TPS. Alkulohkoissa ja välierissä ottelujen kesto on 2x15 minuuttia ja finaalissa 2x20 minuuttia.

Ottelut Äijänsuolla alkavat aamulla kello 9.00 ja finaali käynnistyy kello 20.00. Turnaus käynnistyy ottelulla Ilves-TPS.

Nälkä alkaa varmasti kurnia matkalaisia ja niinpä kokoonnumme bussiin kello 12.40 ja ajamme Kortelan ABC:lle nauttimaan erinomaisen seisovanpöydän antimista. Takaisin hallille palaamme kello 13.45. Ottelu TPS-Pelicans alkaa kello 14.00. Ole ajoissa paikalla, sillä aikataulut eivät valitettavasti jousta!

Lähdemme kohti Turkua aikaisintaan alkusarjan pelien päätyttyä. Seuraamme siis joka tapauksessa vielä kello 15.15. alkavan ottelun Lukko-Sport, jonka jälkeen siirrymme bussiin ja lähdemme kohti Turkua, mikäli TPS:n pelit eivät enää turnauksessa jatku.

Mikäli TPS menee alkusarjasta jatkoon, olemme paikalla niin kauan kuin TPS pelaa. TPS:n pelien loputtua siirrymme välittömästi bussiin. Jokainen huolehtii itse siitä, että on bussissa sen lähtiessä, sillä mattimyöhäisiä ei jäädä odottelemaan!

Matkalla sovelletaan Tepsiläiset ry:n tapahtumien sääntöjä tässä ilmoituksessa erikseen mainituin poikkeuksin. Matka toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 35 kpl. Matkan peruuntuessa maksetut maksut palautetaan täysimääräisinä. Tepsiläiset ry pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä ilmoittautumiset.

Sitovaan ilmoittautumiseen mukaan nimi, laskutusosoite, puhelinnumero ja tieto siitä, oletko jäsen vai et. Matka maksetaan Tepsiläiset ry:n tilille 800014-71271800 kun saat ensin kuittauksen meiltä ilmoittautumiseesi.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa on. Peruutukset 27. heinäkuuta jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti samaan osoitteeseen kuin ilmoittautuminenkin.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi

Oikeus muutoksiin pidätetään.

TURNAUKSEN SÄÄNNÖT

- Ottelut 2 x 15min. tehokasta peliaikaa

- Finaali 2 x 20min. tehokasta peliaikaa

- Tasapisteissä järjestys määräytyy: maaliero, tehdyt maalit, keskinäinen ottelu, rangaistuslaukauskilpailu.

- Jokaisen alkusarjan ottelun jälkeen ammutaan rangaistuslaukauskilpailu kerrasta poikki menetelmällä josta ei saa lisäpistettä, mutta jonka tulos ratkaisee kaiken muun ollessa tasan.

- Semifinaalissa ja finaalissa tasapelitilanteessa normaali rangaistuslaukauskilpailu (aluksi kolme laukaisijaa).

OTTELUOHJELMA

Alkusarja

09.00 Ilves - TPS

10.15 Lukko - Ässät

11.30 Ilves - Pelicans

12.45 Ässät - Sport

14.00 TPS - Pelicans

15.15 Lukko - Sport

Semifinaalit

17.00 A1-B2

18.15 B1-A2

20.00 Finaali