TEPSILÄISET RY

Ankkurit ylös... m/s Rudolfina lähtee! Osa III 26.5.2012 (loppuunmyyty)

Tepsiläiset ry kesäkauden avajaispurjehdus risteillään lauantaina 26. toukokuuta m/s Rudolfinalla. Suuren suosion aktiivisten Tepsiläisten "perhepiirissä" saavuttanut kauden avaustapahtumamme järjestetään nyt lukuisista pyynnöistä johtuen jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Ravintolalaiva m/s Rudolfina on varattu kokonaisuudessaan käyttöömme. Irtoamme laiturista kello 19.00 ja palaamme saaristolaivasatamaan noin kello 22.00. Risteilyllä nautimme seisovanpöydän herkullisista antimista ja hienosta saaristostamme iloisessa seurassa.

Illanvieton hinta jäsenille on 25,00€ ja muille 40,00€. (Normaalihinta tavalliselle risteilyille 35,00€ ilman tervetuliaismaljaa!) Sitovia risteilyvarauksia otetaan vastaan niin kauan kuin paikkoja riittää ainoastaan osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi
Hinta sisältää risteilyn m/s Rudolfinalla, lasin kuohuviiniä ja huikean buffetin antimet. Jokainen maksaa muut tilauksensa, kuten juomansa erikseen itse. Risteilyn ikäraja on 18 vuotta.

Risteilyvaraukseen tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä tiedon siitä, oletko itse ja mukaan mahdollisesti kanssasi ilmoittamasi henkilöt Tepsiläiset ry:n jäseniä?

Lähetämme sinulle tiedot risteilyn maksua varten paluupostissa sähköpostitse. Varauksesi on voimassa suorituksen näkyessä tilillämme. Risteilyvarauksen tehnyt on vastuussa myös muiden mukaan ilmoittamiensa laskun maksamisesta.

Vähimmäismäärä illanvieton toteutumiselle on 70 lähtijää. Matkan peruuntuessa maksut palautetaan täysimääräisinä maksajille.

Wanhempi Huoltaja R. Hyökki muistelee menneitä
2010 risteilyllä. Oikeassa alakulmassa... taitaa olla
Rauski???

Muutoin risteilyllä noudatetaan Tepsiläisten Tapahtumien sääntöjä niitä tarvittaessa soveltaen.

Risteilystä vastaavat m/s Rudolfinan vastuuhenkilöt. Oikeus muutoksiin pidätetään.