TEPSILÄISET RY

Tepsiläisten Viinikerhon "Italialainen ilta" viiniravintola Viinille 27.3.2012

Tepsiläisten oma Viinikerho pitää ensimmäisen pruuvinsa Suomen vuoden viiniravintolaksi 2011 (Viinilehtihti 6/2011) valitussa Viinille -ravintolassa. Tapahtuman kesto on noin kaksi tuntia.

Viinille ―ravintolan ravintoloitsijan, viinimestari Tarmo Koskenojan alustamassa iloisessa ja rennossa tapahtumissa käydään läpi viinien taustoja ja maistellaan erilaisia valikoituja italialaisia punaviinejä Sisiliasta, Marchesta, Toscanasta, Venetosta ja Piemontesta juustojen kera. Pian huomaamme, miten viinien maut muuttuvat ruokaelementin tullessa mukaan.

Illanvietto sisältää viinimestarin alustuksen5 erilaista punaviiniä Italian kuuluisimmilta viinialueilta (kaikki ulkopuolelta Alkon valikoimien) 6 cl:n maisteluannoksina, sekä neljän lajin juustotarjottimet pöydissä, joista jokainen voi leikata mieleisiään. Lisäksi hedelmiä ja lisukkeita ja pruuvileipää, ynnä ohjatun pruuvin.

Eikä kannata jättää tulematta, vaikka kerta viinien saloihin perehtymisessä olisi ensimmäinen, sillä aloitamme aivan alkeista!

Ensimmäinen kokoontumisemme on tiistaina 27. maaliskuuta kello 18.30 ja aiheena on Italian kuuluisimpien viinialueiden punaviinit. Illanvieton hinta on jäsenillemme 37,00€/henkilö. Illanvieton ikäraja on 18 vuotta.

Tee varaus Italialaiseen iltaamme osoitteessa tps-klubi@tepsilaiset.fi
Mukaan oma nimi, osoite ja puhelinnumero, sekä muiden mahdollisesti mukaan ottamiesi maistelijoiden nimet.

Meiltä saat tiedot illanvieton maksamiseksi, viitteeksi "Italialainen ilta."

Varaaja on vastuussa myös mukaan ilmoittamiensa jäsenten illanvieton maksamisesta meille. Kaikki varaukset ovat sitovia. Mukaan mahtuu niin kauan kuin tilaa riittää.

Varaukset astuvat voimaan maksun näkyessä tilillämme.

Oikeus muutoksiin pidätetään.