TEPSILÄISET RY

MEGAETU... Ankkurit ylös... m/s Rudolfina lähtee 28.5.2011 (loppuunmyyty)

Tepsiläiset ry järjestää kesäkauden avajaispurjehduksen lauantaina 28. toukokuuta m/s Rudolfinalla.

Ravintolalaiva m/s Rudolfina on varattu kokonaisuudessaan käyttöömme. Irtoamme laiturista kello 19.00 ja palaamme saaristolaivasatamaan noin kello 22.00. Risteilyllä nautimme seisovanpöydän herkullisista antimista ja hienosta saaristostamme iloisessa seurassa.

Megaetuillanvieton hinta jäsenille on 18,00€ ja muille 30,00€. Normaalihinta risteilylle on 33,00€. Sitovia risteilyvarauksia otetaan vastaan niin kauan kuin paikkoja riittää osoitteessa fanclub@tps.fi

Lähetämme sinulle laskun saatuamme risteilyvarauksesi. Varauksesi on voimassa suorituksen näkyessä tilillämme.

Voit myös halutessasi varata ja maksaa risteilyn HK Areenalla TPS:n kotipelien aikana fanipäälliköllemme Petri Moilaselle. Petrin tavoitat numerosta 046-5949408 minä viikonpäivänä tahansa kello 11.00-19.00 välisenä aikana.

Risteilyvaraukseen tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä tiedon siitä, oletko itse ja mukaan mahdollisesti kanssasi ilmoittamasi henkilöt Tepsiläiset ry:n jäseniä?

Perumaton varaus ilman lääkärintodistusta johtaa aina 20.5.2011 jälkeen maksuvelvoitteeseen. Risteilyvaraukseen merkityt osalistujat ovat varauksentekijän vastuulla. Vähimmäismäärä illanvieton toteutumiselle on 50 lähtijää.

Hinta sisältää risteilyn m/s Rudolfinalla ja huikean buffetin antimet. Jokainen maksaa muut tilauksensa kuten juomansa erikseen itse.

Toimi nopeasti, sillä tämä illanvietto on tarkoituksella hinnoiteltu alle torihintojen! Haluamme näin kiittää uskollisia jäseniämme kaudesta, joka on ollut kaikkea muuta kuin helppo.

Muutoin risteilyllä noudatetaan Tepsiläisten Tapahtumien sääntöjä niitä tarvittaessa soveltaen.

Juhlapöytä kevään 2010 risteilyltämme