TEPSILÄISET RY

Helmikuun ratavuorot Kupittaan keilahallissa

LUE KOKO TEKSTI TARKASTI ENNEN VARAUKSEN TEKEMISTÄ!

Tepsiläiset ry:llä on vakioratavuoro Kupittaan keilahallissa neljä kertaa viikossa. Ratavuorot ovat veloituksetta jäsenten käytettävissä ennakkovarausta vastaan.

Ratavuorot ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 18.30-19.30, sekä tiistaisin ja torstaisin kello 14.00-15.00. Tepsiläiset ry:n käytössä on kerrallaan yksi rata, jolle mahtuu mukaan enintään 4 keilaajaa.

Vuorot täytetään varausjärjestyksessä, eikä keilaamaan voi mennä ilman etukäteisvarausta Tepsiläiset ry:ltä, joka ilmoittaa tulijat etukäteisvaruksen mukaisesti keilahallille. Ilmoita varausta tehdessäsi nimesi ja puhelinnumerosi, sekä ratavuoro, jonka haluaisit varata. Varaukset ainoastaan osoitteeseen fanclub@tps.fi

Varaus on voimassa vasta, kun Tepsiläiset ry on kuitannut sen hyväksytyksi. Varattu ja perumaton käyttämättä jäänyt ratavuoro johtaa siihen, ettei ko. jäseneltä enää hyväksytä varauksia ratavuoroille.

Otamme vastaan varauksia aikaisintaan edellisellä viikkolla ennen haettua ratavuoroa. Kaikkien osallistujien tulee olla Tepsiläiset ry:n jäseniä ja varattavissa on kerralla yksi ratavuoro/jäsen, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan keilaamaan.

Jos olet yksin/kaksin varaudu siihen, että samalle radalle voi tulla muitakin. Ilmoittaudu tullessasi halliin kassalla, esitä Tepsiläiset ry:n jäsenkorttisi ja kerro nimesi varauksesi varmistamiseksi. Siellä sinulle osoitetaan rata, jolle pääset keilaamaan. Tämän jälkeen voit hakea keilailukengät lainaksi veloituksetta pukukopin edessä sijaitsevasta varastosta.

HUOM! Tepsiläiset ry ei vastaa mahdollisista tapaturmista tai mistään muista ratavuoron aikana tai sen yhteydessä sattuvista vahingoista, olivatpa ne luonteeltaan minkälaisia tahansa. Jokainen on mukana omalla vastuullaan. Kupittaan keilahallissa on noudatettava sen järjestyssääntöjä.

Näissäkin tapahtumissa ovat muutoin voimassa Tepsiläiset ry:n Tapahtumien säännöt soveltuvin osin.