TEPSILÄISET RY

Jäseneksi liittyminen

mikko_rantanen_valkotausta.png

Saku Koivu, Timo Nummelin, Hantta VirtaHese Suhonen, Tami Tamminen, Sunttu SundelinKaitsu Nurminen, Aki Berg, Mikko Koivu, Petu Nummelin, Essi Keskinen, Jortsu Jortikka, Vladimir Jursinov, Upi Ylönen, Luke Hradecký... kaikki he ja kymmenet muut tähdet ja tähtien tekijät ovat jo mukana.

Kuulu Sinäkin Tasavallan Parhaaseen Seuraan yhdessä suurimpien TPS-legendojen kanssa! Hae nyt kaikille avoimen TPS-Klubi Tepsiläiset ry:n jäsenyyttä täyttämällä oheinen jäsenhakemus. Tepsiläiset ry:n hallitus käsittelee hakemukset kokouksessaan.

HUOM!  Nyt erikoistarjouksena loppuvuoden 2018 varsinainen jäsenyys kaupanpäälle vuoden 2019 varsinaisen jäsenyyden lunastaville uusille jäsenille! Saat 2018 jäsenkortin liittyessäsi ja tammikuussa 2019 jäsenkortin hintaan 20,00 euroa!

Voit valita itsellesi sopivan jäsenyyden seuraavista vaihtoehdoista; 

 

1) Varsinainen jäsenyys   

- Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilöitä.
- Jäsenmaksu on 20€ kalenterivuodelta 
- Vuosittain vaihtuva jäsenkortti
 

2) Kannatusjäsenyys     

- Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa.
- Jäsenmaksu on 200€ kalenterivuodelta
- Vuosittain vaihtuva jäsenkortti


kortit_2016.png3) Ainaisjäsenyys               

- Ainaisjäseneksi voidaan hyväksyä yksityishenkilö, joka suorittaa kerralla 20 vuoden jäsenmaksun.
- Jäsenmaksu on 400€ kertamaksuna
- Kultainen nimikoitu elinikäinen jäsenkortti (myös kunniajäsenillä)

 

Tepsiläiset ry:n hallitus pidättää oikeuden jäsenhakemuksen hyväksymiseen tai hylkäämiseen, sekä jäsenetujen muutoksiin. Tietoja tarvitaan yhdistyksen jäsenrekisteriä varten, ja kaikki kentät ovat pakollisia. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja niitä käytetään ainoastaan jäsenten palvelemiseen. Asiasta tarkemmin Tepsiläiset ry:n tietosuojaselosteessa.

Jos jäsen päättää erota yhdistyksestä, siitä on tehtävä kirjallinen ilmoitus hallitukselle. Eroavan jäsenen on kuitenkin suoritettava alkaneen toimintakauden koko jäsenmaksu.

 

 


 Varsinainen jäsenyys (20 €/ kalenterivuosi)
 Kannatusjäsenyys (200 €/ kalenterivuosi)
 Ainaisjäsenyys (400 €/ kertamaksu)
 Kyllä
 

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.