TEPSILÄISET RY

TPS LOGO.jpgJäsenedut Tepsiläisten jäsenkortilla

Onko Tepsiläisten jäsenkortti kaupungin paras etukortti?!

HC TPS:n kaksi jäsenetupeliä ja A-nuorten koko kauden kotipelit...
FC TPS:n kaksi jäsenetupeliä ja naisten liigan koko kauden kotipelit...
TPS Salibandyn kaksi miesten jäsenetupeliä ja naisten koko kauden kotipelit...

KAIKKI NÄMÄ JÄSENKORTTIA NÄYTTÄMÄLLÄ?! KYLLÄ!

Lisäksi saat valtavasti rahan arvoisia etuja vaikkapa Turun ja lähiseudun ravintoloista. Hyödyt Sinulle hankkimistamme jäseneduista heti ilman turhaa odottamista - kahdella kympillä kalenterivuodessa.

 

Tepsiläiset ry

- tyylikäs luottokorttikokoinen jäsenkortti

- vain jäsenille tarkoitettuja illanviettoja ja tapahtumia

- kovia jäsenetutarjouksia  

 

FC TPS

- kaksi Ykkösen jäsenetupeliä kaudessa 

Muistathan esittää jäsenkorttisi asioidessasi lippuluukulla. Jäsenetupeleistä informoidaan erikseen sivuillamme.

 

TPS Naisjalkapallo

- vapaa sisäänpääsy kaikkiin TPS:n Naisten Liigan kotiotteluihin

Muistathan esittää jäsenkorttisi lippuluukulla jäsenetupeleissä.

 

HC TPS

- kaksi jäsenetupeliä kaudessa, yksi syys- ja yksi kevätkaudella

- vapaa pääsy HC TPS:n A-nuorten peleihin Turkuhallissa (myös play off -ottelut)

Muistathan esittää jäsenkorttisi asioidessasi A-nuorten pelissä ovella. HC TPS:n jäsenetupeleistä informoidaan erikseen sivuillamme.

 

Gatorade Center

TPS Shop

-15% alennus normaalihintaisista HC TPS:n fanituotteista ottelutapahtuman yhteydessä. Alennus ei koske verkkokaupan ostoksia. Muista esittää jäsenkorttisi asioidessasi shopissa!

 

Aura Premium Lounge 

Lounas arkisin klo 11.00-14.00. Lounaan yhteydessä voi tilanteen mukaan seurata TPS:n lätkäjoukkkueen aamujäitä tai syödä treenien jälkeen pelaajien kanssa samassa ravintolassa. Tarjolla on kaksi pääruokaa ja salaattibuffet. Normaalin kotiruoan lisäksi toinen lämmin pääruokavaihtoehto on ns. urheilijaversio eli TPS:n jääkiekkojoukkueelle suunniteltu urheilijalounas.

Sisäänkäynti Business Clubin ovesta (pääovilta hieman Messukeskuksen suuntaan), josta opastus portaikkoa pitkin ravintolaan. Muista esittää jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi.

Koko buffet nyt Tepsiläisille ja Senioritepsiläisille hintaan 9,50€ (norm. 10.50€)
Salaattibuffet 8,50€
Lounaaseen sisältyy myös jälkiruokakahvi ja pieni "makeapala"

TPS Hall of Fame-käytävän myyntipisteet

- erikoishintaiset kahvi, popcorn, limu ja olut Tepsiläisten jäsenkortilla.

 

TPS Salibandy

- kaksi jäsenetupeliä vuodessa miesten Salibandyliigan otteluihin, yksi syys- ja yksi kevätkaudella

- kaikki naisten liigajoukkueen kotipelit ovat jäsenetupelejä

- kausikortti TPS:n miesten salibandyotteluihin maksaa Tepsiläiset ry:n jäsenille kaudella 2017-2018 65,00€ (norm. 90,00€). Jäsenhintaan tilattavat kausikortit toiminnanjohtaja Juha Kiviniemeltä osoitteesta juha.kiviniemi@tpssalibandy.fi

Muistathan esittää Tepsiläiset ry:n jäsenkorttisi kausikorttia ja ottelulippuja hankkiessasi. Yksi kausikortti / irtolippu otteluun / jäsenkortti.


Hook, Linnankatu 17

-20% alennus seuraavista menun annoksista

- wingsit 8, 12 ja 18 kpl
- ribsit
- burgerit
- salaatit

Etu ei koske juomia ja se on voimassa toistaiseksi. Esitäthän jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi.

 

Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1

kylpyläliput -50% normaalihinnasta
ravintola O Learys; Boston Celtic BBQ Cheeseburger 9,80€ (norm. 17,90€)
ravintola O Learys; kaikki listan ruoka-annokset -20 %
- majoitus kaikissa Holiday Clubin kylpylöissä; -15 % päivän hinnasta

Edut koskevat yhdistyksen jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista, sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa. 

Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000 e-mail. hotelsales.caribia@holidayclub.fi

Jäsenedut ovat voimassa vuoden 2017 loppuun

 

Brahen Kellari, Puolalankatu 1 

Huippuravintola Brahen Kellari muistaa Tepsiläisiä komeilla jäseneduilla. Muistathan esittää Tepsiläisten jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi!

Jäsenetumme ovat;

-10% alennus a’ la cartelistan annoksista

TAI

kaksi pääruokaa yhden hinnalla! Talo tarjoaa edullisemman pääruoan arkisin klo 11-16 välillä.

 

HUOM! Edut eivät ole yhdistettävissä keskenään, eivätkä muihin tarjouksiin tai etuihin. Ne eivät ole voimassa kabinettitiloissa, eivätkä juhlapyhinä tai niiden aattoina. 

Jäsenedut ovat voimassa vuoden 2017 loppuun.

Gema Antik, Puutarhakatu 9, 20100 Turku

Onko seinälläsi vanha ja aikojen saatossa pölyttynyt perintötaulu? Haluatko tietää sen arvon tai saattaa sen alkuperäiseen asuunsa? Erityisesti vanhaan suomalaiseen maalaustaiteeseen erikoistunut asiantuntijaliike Gema Antik myöntää nyt -40% alennuksen maalausten puhdistuksesta Tepsiläiset ry:n jäsenkortin esittämällä.

Alalla yli 30 vuotta toiminut Kari Tuominen on valtakunnallisesti arvostettu ja hyvämaineinen taidekauppias. Tuominen ostaa, myy ja välittää vanhaa kotimaista ja ulkomaista taidetta. Hän  suorittaa taulujen, sekä kehysten puhdistukset ja tarvittavat restauroinnit vuosien kokemuksella. Gema Antikista saat myös vakuutus- ym. arvioinnit ja neuvot taidehankintoihin.

Kari Tuomisen löydät galleriastaan tiistaisin ja torstaisin kello 10-17 osoitteesta Puutarhakatu 9, 20100 Turku. Muutoin tavoitat hänet puhelimitse numerosta 0500 533 587 tai meilillä art@gema.fi.

Etu on voimassa toistaiseksi.

 

JN's Cafe, Kauppiaskatu 15, 20100 Turku

-20% alennus listahintaisesta lounaasta, muista herkuista ja juomista. Auki arkisin kello 09.00-17.00, lounas kello 11.00-14.00. Alennus ei koske cateringpalveluita.

Muistathan esittää jäsenkorttisi tilatessasi. Etu on voimassa toistaiseksi.


Uusi Kilta, Mannerheiminkatu 1, Naantalin vierasvenesatama

Kansainvälisestikin tunnettu ravintola Uusi Kilta tarjoaa Tepsiläsille -10% alennuksen a la carte -listan annoksista. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin, eikä ole voimassa erikoisjuhlapyhinä, esim. 1.5. ja äitienpäivänä 14.5. eikä erikoismenuissa (keittiömestarivierailut). Etu ei myöskään koske juomia. Muistathan esittää jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi.

HUOM! Uusi Kilta avaa ovensa 21. huhtikuuta ja kautta jatkuu syyskuun lopulle. Jäsenetumme on voimassa sesongin 2017 ajan.


Sport Service , Viilarinkatu1, Länsikeskus

- 20% alennus normaalihintaisista jääkiekkovarusteista. 

- erikoistarjous luistinten terotuksesta; perusterotus 4,00€ (norm.hinta 8,00€) ja suora profilointi 8,00€ (norm.hinta 15,00€)

Esitäthän jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi.

 

Shooters, Yliopistonkatu 12

Saat nyt Tepsiläisten jäsenkorttia tilatessasi vilauttamalla Heineken (0,4l),  Happy Joe Dry Apple (0,3l) ja Hartwall Original Long Drink (0,33l) hintaan 5,00 € / tuote. Lisäksi jäsenetusi viineistä ja cockteileista on -20%.

Shootersissa voit myös seurata TPS:n matseja isoilta kuvaruuduilta tai pelata biljardia jäsenetuhintaan 5€/h (normaalihinta 8€/h).

Voimassa 2017 loppuun.

 

Kupittaan Paviljonki, Pyhän Henrikin aukio

Turkulaisten oma upea keidas kivenheiton päässä Veritas Stadionista myöntää -10% alennuksen kotimaisesta pullo-oluesta, lonkerosta ja siideristä. Alennus on voimassa heti.

Lisäksi saat 11. maaliskuuta alkaen Lauantaibrunssista -20% alennuksen (normaalihinta 20,00€/hlö, lapset 4-12v. puoleenhintaan). 

Muistathan esittää jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi.

Pizza Perez, Leipäläntie 71

-10% alennus normaalihintaisista pitsoista, pastoista, salaateista ja juomista (ei alkoholijuomat). Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä se koske kotiinkuljetuksia. Esitäthän jäsenkorttisi tilatessasi. Jäsenetu on voimassa heti ja se on voimassa toistaiseksi.

 

Papyrus Supplies, Orikedonkatu 23

- 15% alennus tuotteista jäsenkorttia näyttämällä.

 
Olavin Krouvi, Hämeenkatu 30

-20% alennus listahintaisista miedoista juomista (myös erikoisoluet) ja ruoista kello 20.00 asti. Esitäthän Tepsiläisten korttisi tilatessasi!

Ravintolalaiva Svarte Rudolf, Aurajoki

Korkealuokkaisesta ruoastaan tunnettu ravintolalaiva Svarte Rudolf tarjoaa Tepsiläisille a la carte listan annoksista -15% alennuksen. Etu ei koske juomia, eikä ole yhdistettävissä muiden alennusten tai etujen kanssa. Muistathan esittää jäsenkorttisi tilatessasi.


Siipiravintola Turku, Puistokatu 5

Todella tuliset tai muuten vaan makusi mukaiset wingsit lennähtävät jäsenetuhintaan vauhdilla pöytään tai vaikkapa mukaasi. Kaikki ruoka-annokset -20% alennuksella Tepsiläiset ry:n jäsenille.

Muista esittää jäsenkorttisi ennen tilausta.

 
 
 

Lemmikkieläinkeskus Zoo Jatar on Turun Suikkilassa osoitteessa Kustavintie 4 sijaitseva täyden palvelun lemmikkieläinkeskus, jossa on erittäin laaja valikoima erikoistarvikkeita ja ruokia, sekä lemmikkieläimiä.

Jo ennestään edullinen Zoo Jatar tarjoaa nyt -10%n alennuksen kaikista lemmikkieläinten hoitoon liittyvistä tarvikkeista (ei ruoat).

Muistathan esittää Tepsiläisten jäsenkorttisi kassalla ennen maksamista. 


Turun KuntoFysio,  Itäinen Rantakatu 60 B, 2. krs (hissi) 

TPS:n jääkiekkoilijoista vuosia hyvää huolta pitänyt fysioterapeutti Jari Hemling esikuntineen tuo ammattitaitoisen palvelunsa jäsenetuhintaan Tepsiläisten saataville.

Turun KuntoFysio on tuki- ja liikuntaelinongelmiin erikoistunut fysioterapiayksikkö. Erityis-aloja ovat selkä- ja niskaongelmien kuntoutus, sekä urheilufysioterapia.

Tepsiläiset ry:n vomassa olevalla jäsenkortilla saat -15% alennuksen listahintaisista palveluista ja tuotteista.

 

The Cow Restaurant, Aurakatu 3

The Cow on tyylikäs seurusteluravintola aikuiseen makuun aivan kaupungin sydämessä. "Lehmässä" tarjotaan perinteisten hanatuotteiden ohessa upeita drinkkejä ja viinejä.

Nyt Tepsiläisten jäsenkortilla -20% alennus kaikista normaalihintaisista hanatuotteista, drinkeistä ja viineistä.

Ei koske tupakkatuotteita, eikä tarjoustuotteita.

Voimassa toistaiseksi.

 


Kupittaan Keilahalli, Kupittaankuja 1

Ratatunti arkisin kello 8.00 - 16.00 jäsenetuhintaan 12,00€€, (norm. 14.00€€). Kengät lainaksi veloituksetta kaikkina aukioloaikoina (norm. 1,50€ / henkilö). Ilmoittaudu kassalla ja esitä jäsenkorttisi saadaksesi jäsenedut.

 

Arvin Grilli ja Lounas, Nosturinkatu 5

Makkaraperunat + salaatti ja kahvi  -20% (normaalihinta 5,50€, jäsenetuhinta 4,40€).
Valtavan kokoinen annos!

Kolmen pihvin hampurilainen, Arvin Raju -20% (normaalihinta 4,50€, jäsenetuhinta 3,50€)

Esitä jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi. Ota vaikka mukaan, täältä et lähde nälkäisenä!

HUOM! Arvin Grilli ja lounas on avoinna arkisin kello 06.00-15.00

 

RTV, Satakunnantie 162 Turku ja Niemeläntie 2 Kaarina

RTV:n Turun ja Kaarinan myymälät myöntävät Tepsiläisille seuraavat tuotekohtaiset alennukset;

- 30% tapetit ja laatat
- 25% maalit
- 20% lattiapäällysteet
-  7% tarjoustuotteet

Muistathan esittää jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi. Etu on voimassa toistaiseksi.

Kone-Rent Oy, Kärsämäentie 3 Turku ja Teräskatu 5 Raisio

Vuokraamo Kone-Rentin Turun ja Raision toimipisteet myöntävät Tepsiläisille -30%:n alennuksen kaikista kalustovuokrauksista. Alennus ei koske myyntituotteita.

Muistathan esittää jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi. Etu on voimassa toistaiseksi.

Neste Hämeentie, Turku

Autonpesujen normaalihinnoista -25% alennusta. Kahvilatuotteista -10% - -30% alennus, kysy tarkemmat tuotekohtaiset alennukset kassalta.

Esitä Tepsiläisten jäsenkorttisi tilatessasi.

Voimassa toistaiseksi.

Kalaliike S. Wallin, Turun Kauppahalli

Korkeatasoisten kalaherkkujen erikoisosaaja Kalaliike S. Wallin legendaarisessa Turun Kauppahallissa myöntää TepsiläisIlle -10%:n alennuksen palvelukalatiskin tuotteista.

Muistathan esittää jäsenkorttisi tilausta tehdessäsi. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi.

WaterLoo, Puutori Turku

Ennen Puutorin Vessana tunnettu englantilainen WaterLoo –pubi myöntää -15% alennuksen kaikista hanatuotteista Tepsiläisten voimassaolevaa jäsenkorttia vastaan. Voimassa toistaiseksi.

China Market, Brahenkatu 4 Turku

Etninen kiinalaisiin ja aasialaisiin tuotteisiin erikoistunut elintarvikekauppa myöntää nyt -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistaan. Esitä jäsenkorttisi kassalla ennen maksamista.

Jäsenetu on voimassa toistaiseksi.

 

Oikeus jäsenetujen muutoksiin pidätetään ilman eri ilmoitusta. Jos voimassaoloaikaa ei ole erikseen yksilöity, on etu voimassa toistaiseksi.