TEPSILÄISET RY

Vieraspelimatkoista ja muusta tulevasta

Jääkiekon vieraspelimatkojen osalta tilanne on hankala runkosarjan osalta, sillä kokemus on osoittanut, että käytännössä ainoastaan lauantaisin tehtävät matsireissut tulevat jäsenistöllemme kyseeseen. Harpilla piirrettynä tällöinkin jäävät sisäpuolelle Rauma, Pori, Helsinki, Tampere ja Hämeenlinna.

HC TPS toteuttanee tavan mukaan 27. tammikuuta yhteistyössä Lukon kanssa Rauman matkan, joten  meidän tuskin kannattaa mennä samalle reijälle pilkille. Jos kuitenkin riittävää kysyntää ilmenee, olemme ilomielin lähdössä Raumalle. Play off –pelien alkaessa tilanne on toinen ja olemme luonnollisesti valmiit reagoimaan nopeastikin. Kun nyt lykästäisi sen vastustajan kanssa!

Jalkapallon osalta ajatuksena on tehdä vieraspelimatka FC TPS:n tueksi Helsinki-Tampere –akselille yhdistäen reissuun vielä muutakin aktiviteettia. Tässäkin pelipäivän osuminen lauantaille on olennainen tekijä. Veikkausliigan otteluohjelman valmistumista odotellessa siis.

Keilailussa Virkkalan Seppo on rustaamassa leikkimielistä Tepsiläisten mestaruuskilpailua, joka on tarkoitus järjestää helmi-maaliskuussa. Tästäkin tapahtumasta kerromme lisää heti, kun saamme rakennuspalikat järjestykseen.

Tapahtumaosiomme täydentyy siis jatkuvasti ja vain kaksi seuraavaa happeninkiä on etusivulla kerrallaan näkyvillä. Kannattaa siis käydä usein tarkistamassa, ettei juuri Sinua kiinnostava tapahtuma mene ohi!