TEPSILÄISET RY

Vanhan suomalaisen taiteen asiantuntija Gema Antik uusin jäsenetuliike

IMG_0757.JPG

Onko seinälläsi vanha ja aikojen saatossa pölyttynyt perintötaulu? Haluatko tietää sen arvon tai saattaa sen alkuperäiseen asuunsa? Erityisesti vanhaan suomalaiseen maalaustaiteeseen erikoistunut asiantuntijaliike Gema Antik myöntää nyt -40% alennuksen maalausten puhdistuksesta Tepsiläiset ry:n jäsenkortin esittämällä.

Alalla yli 30 vuotta toiminut Kari Tuominen on valtakunnallisesti arvostettu ja hyvämaineinen taidekauppias. Tuominen ostaa, myy ja välittää vanhaa kotimaista ja ulkomaista taidetta. Hän  suorittaa taulujen, sekä kehysten puhdistukset ja tarvittavat restauroinnit vuosien kokemuksella. Gema Antikista saat myös vakuutus- ym. arvioinnit ja neuvot taidehankintoihin.

Tuomisen löydät galleriastaan tiistaisin ja torstaisin kello 10-17 osoitteesta Puutarhakatu 9, 20100 Turku. Muutoin tavoitat hänet puhelimitse numerosta 0500 533 587 tai meilillä art@gema.fi. Gema Antikin kotisivut löytyvät osoitteesta www.gema.fi

Galleriassa on poikkeuksellisen laadukkaita maalauksia Albert Edelfeltistä Akseli Gallen-Kallelaan, mutta myös jokaisen kukkarolle sopivaa taidetta. Gema Antik on Suomen Taidekauppiaat ry:n jäsenliike.