TEPSILÄISET RY

Tepsiläisten joulun jäsenkirje

Hiljalleen muistojen joukkoon siirtyvässä vuodessa 2017 on ollut TPS:n vinkkelistä katsoen paljon hyvää. Päällimmäisinä tietysti FC TPS:n nousu takaisin Veikkausliigaan ja HC TPS:n paikan vakiintuminen Liigan kärkiseurojen joukossa.

Toimintamme on ollut vilkasta koko vuoden ajan. Yhä lisääntyneet jäsenedut ja jäsenetupelit on otettu hyvin vastaan. Tapahtumamme ovat olleet lähes aina loppuun myytyjä. Se on tietysti paras kiitos järjestäjälle. Saimme olla mukana tärkeässä asiassa lahjoittamalla Turun Palloseuralle Pro Patria –muistolaatan 29. marraskuuta pelatussa TPS-Kookoo –ottelussa, jossa samalla juhlittiin 100-vuotiasta Suomea.

Ulkomaillakin tuli taas käytyä. Tammikuun Manchesterin reissu otteluun ManU-Liverpool oli monellakin tasolla kokemuksena omaa luokkaansa. Marraskuussa oli sitten vuorossa NHL:n runkosarjan ottelu Ottava Senatorsin ja Colorado Avalanchen välillä Tukholmassa sokerina pohjalla vuoden 2015 jäsenemme Mikko Rantasen hyvät esitykset pelissä.

Tuleva vuosi näyttää kuluvan tapaan toiminnallisesti hyvin monipuoliselta. TPS:n jalkapallon ja jääkiekon vieraspelit ovat tietysti ohjelmassa siinä kuin eri lajiemme jäsenetupelitkin. Jo tavaksi tulleet suositut jäsenillat jatkuvat ja käymmepä vielä Pietarissa jalkapallon MM-kisojakin seuraamassa. Jäsenetujemme kirjo tulee säilymään hyvin monipuolisena.

Kiitos vuodesta 2017 ja Hauskaa Joulua, sekä oikein jännittävää urheiluvuotta 2018.

Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry