TEPSILÄISET RY

Tepsiläiset ry tukemaan naisten jääkiekkojoukkuetta

Tepsiläiset ry tukee tulevalla kaudella komeasti korkeimmalle sarjatasolle noussutta naisten jääkiekkojoukkuetta palkitsemalla kotiotteluissa joukkueen yritteliäimmän pelaajan.

Haluamme näin olla osaltamme huomioimassa seuramme naisjääkiekon eteen tehtävää arvokasta työtä. Kannattaa muistaa, että valtakunnallisesti naisten jääkiekossa saavutettiin Pyeongchangin olympialaisissa pronssimitali, joten laji on kansainvälisesti korkealla tasolla ja ansaitsee tulla Turussakin enemmän esille.

Kuvaavaa on, että kuluneella kaudella edustusjoukkueen pelaajat maksoivat itse pelaamisestaan, eikä naisten joukkueella ole ollut koskaan omia, uusia pelipaitoja vaan he ovat pelanneet miesten vanhoissa pelipaidoissa. Jos naiskiekon arvostusta halutaan korottaa, tässä on mahdolliselle yhteistyökumppanille paikka päästä positiivisesti esille!

Olisi toivottavaa, että HC TPS ottaisi seuramme naisten jääkiekon vahvojen siipiensä suojaan, jotta nosteessa oleva naiskiekkoilu saisi mahdollisuuden kehittyä myös täällä. Satsauksen ei tarvitse olla urheilusponsoroinnin mittakaavassa iso ollakseen merkittävä, sillä 40 000 euron budejetilla kauden menestyksekkäästi läpi kahlanneelle joukkueelle kaikki tuki on merkittävää.