TEPSILÄISET RY

Tapasimme FC- ja HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtajat

Tapasimme vuorokauden sisään sekä seuran jalkapallo- että jääkiekkotoimintaa pyörittävien yhtiöiden toimitusjohtajat. Haasteena on molemmilla katsomon täyttäminen, resurssit ovatkin sitten eri planeetalta. Sanomattakin on selvää, että Tepsiläisillä on halua olla auttamassa kumpaakin organisaatiota tavoitteidensa saavuttamisessa. Jääkiekon osalta mennään hyväksi havaitulla kaavalla. Jalkapallon kanssa on tarkoitus tiivistää yhteistyötä. Tepsiläisten puolesta mukana oli puheenjohtaja Eero Wallin.

FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen oli TPS Seniorien tentattavana keskiviikkona Gatorade Centerissä kuukausitapaamisen yhteydessä. Lounaan jälkimainingeissa avautui tilaisuus keskustella ja sopia tapaamisesta. Yhteistyötä on tarkoitus tiivistää yhteiseksi hyödyksi. Kuvaavaa on, että Kähkönen kommentoi urheilujohtajan tarvetta yhtenä tulevaisuuden kärkihankkeista. Taloudessa riittää edelleen haasteita ja se näkyy luonnollisesti rajallisissa mahdollisuuksissa toimia halutulla tavalla.

HEIDI AHO TPS.jpgHC TPS Turku Oy puolestaan järjesti kutsuvierastilaisuuden TPS-HIFK -pelin alkajaisiksi. Yhtiö näytti pelisilmää ja hauista palkkaamalla uudeksi liiketoimintajohtajakseen ohjelmatoimisto Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Heidi Ahon, joka esiteltiin samalla medialle. Tavoitteena on viedä Ahon johdolla ottelutapahtumat ja kotihallin palvelut uudelle tasolle.

Ottelun aikana järjestyi aikaa myös kahdenkeskisiin keskusteluihin johdon kanssa. Toimitusjohtaja Mika Eskola lupautui tulemaan tänäkin keväänä mukaamme vieraspelimatkalle. Asiasta tarkemmin, kunhan otteluparit tarkentuvat.