TEPSILÄISET RY

Saksan Hampuri jäsenistön suosikki talven jalkapallomatkan kohteeksi

Kesä keikkuen tulevi ja tulevan talven tapahtumista puhuminen tuntuu ymmärrettävästi kovin kaukaiselta. Kuitenkin matkajärjestelyt tehdään hyvinkin rapiat puoli vuotta etuajassa ja jäsenkyselyt paljon aiemminkin.

Kyselimme taannoin laajalta jäsenkunnaltamme talven jalkapallomatkan suosikkikohdetta. Monia erinomaisia ehdotuksia kuultiin, mutta Bundesliiga ja erityisesti Hampuri erottuivat legendaarisen HSV:n säilymisen myötä joukosta. Lyhyt lento ja mukava ilmapiiri houkuttavat ymmärrettävästi kokeneita matkalaisia. Kun Saksan kakkos-sarjassa pelaava hampurilaisjoukkue St. Pauli vielä säilytti lopulta helposti sarjapaikkansa, ovat lähtökohdat loistavalle jalkapalloviikonlopulle valmiina.

Myös muita varteenotettavia vaihtoehtoja esitettiin. Lontoo jää tällä kertaa väliin, sillä olimme juuri Englannissa Manchesterissä ja edellisestä Lontoon reissustakin on vielä lentokenttävirkailijan kliistraama tarra matkalaukusta irrottamatta. Sen sijaan Milanon derby San Sirolla ja Ranskan mestaruuden voittanut Monaco ovat mahdollisia vaihtoehtoja reissukohteeksemme. Monta muuttujaa on toki vielä ratkeamatta ennen kuin matkakohde lyödään lopullisesti lukkoon. Ilahduttavaa on kuitenkin jäsenistömme aktiivisuus asiassa, kiitos siitä!

Sarjaohjelmat valmistuva yleensä heinäkuun tietämillä, joten tulemme julkaisemaan reissumme kaikkine mausteineen kesän aikana.