TEPSILÄISET RY

Onneksi olkoon, satavuotias Suomi!

SUOMEN LIPPU 1.jpgSuomi täyttää tänään 6. joulukuuta 2017 sata vuotta. Me tepsiläiset haluamme onnitella satavuotiasta isänmaatamme. Samalla meillä on syytä olla kiitollisia. Meillä on myös syytä onnitella toisiamme siksi, että saamme elää vapaassa ja itsenäisessä maassa. 

Suomen nykyinen vauraus ei ole todellakaan itsestäänselvyys. Se pohjautuu monen sukupolven ahkeruudelle ja osaamiselle. Samalla se on mahdollistanut hyvät harjoitus- ja pelipaikat, tasokkaan juniorityön ja valmennuksen. Nämä taas urheilusta ja urheilijoiden suorituksista nauttimisen.

Turun Palloseurassa tehtävä työ on kohta vuosisadan ajan ollut Suomea rakentamassa. Molemmat ovat menestystarinoita, toinen toistaan tukevia. Voimme olla ylpeitä omasta osuudestamme suomalaisten sukupolvien kasvattajana ja ilon tuojana urheilua seuraaville ihmisille niin arjessa kuin juhlassakin. Tuosta ilosta ja samalla yhteenkuuluvuuden lisäämisestä olkoot esimerkkeinä molemmat jääkiekon maailmanmestaruutemme, joissa TPS:n pelaajilla oli keskeinen rooli. Terve kansallistunne kun on identiteetin perusta.

TPS-klubi Tepsiläiset ry on eri lajiemme urheilijoiden ja niiden kannattajien yhteinen suuri TPS-perhe. Tänään joulukuun kuudentena tunnen suomalaisena ja tepsiläisenä suurta ylpeyttä vireän yhdistyksemme ollessa osana edellä kuvatun perinteen jatkumoa yhtenä tärkeänä lenkkinä sen pitkässä ketjussa.

Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry