TEPSILÄISET RY

Kesän jäsenkirje lähetetty

Julkaisemme poikkeuksellisesti vuoden 2017 toisen jäsenkirjeemme myös kotisivuillamme. Näin siksi, että mahdolliset puutteet yhteystiedoissa eivät pääse haittaamaan informaation kulkua jäsenillemme.

 

JÄSENKIRJE 2/2017

Kesä on taas ovella ja miesten ja naisten jalkapallo ovat nyt ainoat käynnissä olevat kilpasarjat, joissa TPS on mukana. TPS:n naiset ovat esittäneet huimia otteita ja johtavat sarjaa kymmenen kierroksen jälkeen. Tepsiläiset ry on ollut jo vuosia mukana tukemassa naisten edustusjoukkuetta ja niin olemme tänäkin vuonna. Uutena aluevaltauksena lähdemme heinäkuussa kannustamaan joukkuetta Maarianhaminaan vieraspelissä Åland Unitedia vastaan. Tämäkin matkamme myytiin loppuun hujauksessa.

Tepsiläiset ry teki tavan mukaan maltillisesti ylijäämäisen tuloksen päättyneellä tilikaudella. Olemme jo jonkin aikaa toteuttaneet kotimaan tapahtumamme alle omakustannushinnan. Käytäntö saa jatkoa tänäkin vuonna ja ajatuksena on kasvattaa tätä jäsenetua entisestään. Syksymmällä onkin tarkoitus järjestää jotain repäisevää jäsentemme iloksi, joten perästä kuuluu. Näin aktiivijäsenistömme pääsee suoraan hyötymään hyvästä taloudellisesta tilanteestamme.

Yhdistyksen hallitus on toiminut muuttumattomassa kokoonpanossa jo vuosien ajan. Muutoksia tulee nyt varmuudella ja hallituksen jäsenten tehtävät on tarkoitus jaotella uudelleen samalla kuormaa tasaten. Toiveena on saada mukaan myös kauan kaivattua ”naispoweria” ja samalla uusia näkökulmia tapahtumatarjontamme kehittämiseen.

Jäsenetuyrityksiä on tullut lisää sitten viime kirjeen. Shooter’s Bar Yliopistonkadulla, Kupittaan Paviljonki Kupittaan puistossa ja ravintola Uusi Kilta Naantalin vierasvenesatamassa tarjoavat alennuksia jäsenkorttiamme vastaan. Myös omistajanvaihdoksen kokenut Olavin Krouvi jatkaa kanssamme yhteistyössä jopa entistä laajemmin eduin.

Kesäisin on kokemukseen perustuen turhaa järjestää tapahtumia. Saaristo mökkeineen kun vie leijonanosan turkulaisten huomiosta. Jäsenistömme aktivoituu taas syksymmällä. Niinpä tarjoamme jäsenetuyritystemme etujen lisäksi ilmaisen sisäänpääsyn TPS:n naisten edustuksen kotiotteluihin Tepsiläisten jäsenkortin lippuluukulla esittämällä.

Tarkemmat tiedot tapahtumistamme ja jäseneduistamme löytyvät kotisivuiltamme www.tepsilaiset.net

Virkistävää kesää jäseneduista ja TPS:n jalkapallosta nauttien.


Eero Wallin
puheenjohtaja
Tepsiläiset ry