TEPSILÄISET RY

Infopaketti jäsenkirjeen puuttuessa  

Jokavuotinen jäsenmaksurumba on taas kuumimmillaan. Siksi on syytä taas käydä muutama asia läpi.

Tammikuu on vanhaan tapaan jäsenkorttien vaihtokuukausi. Vuoden 2017 ja 2018 jäsenkortit ovat siis voimassa kumpainenkin. Lähetämme joka päivä 2018 jäsenkortteja jäsenillemme heidän suoritustensa näkyessä tilillämme.

Postin palvelu huononee vuosi vuodelta, vaikka postimaksut nousevat jatkuvasti. Niinpä varmuudella meiltä postin kuljetettaviksi 5.1.2018 lähteneitä jäsenkirjeitä on kadonnut matkalla vastaanottajalle.  Mikäli et ole saanut tammikuun alussa jäsenkirjettäsi sisältäen jäsenmaksulaskun, ota yhteys meihin osoitteeseen tps-klubi@tepsilaiset.fi Asia hoituu näin helposti ja saat jäsenkorttisi viivytyksettä.

Kaikkiaan jäsenrekisterimme yhteystiedot ovat olleet kohdallaan, sillä vain kolme lähettämäämme kirjettä tuli takaisin vanhentuneen osoitetiedon takia. Erityinen kiitos kaikille yhteystietojaan päivittäneille. Uusi jäsenkortti saattaa tulla päivityksestä huolimatta vielä vanhalla osoitteella, sillä osoitetarrat on printattu joulukuussa.

Muista aina käyttää laskussa olevaa viitenumeroa. Mikäli maksat oman, tai jonkun muun jäsenmaksun ilman laskua, merkitse viestikenttään jäsenen nimi ja jäsenmaksu 2018. Näin varmistat, että jäsenkorttisi lähtee antamaasi osoitteeseen viivytyksettä.