TEPSILÄISET RY

Infoa kanssamme Pietariin jalkapallon MM-kisoihin matkaaville

FIAFA MM LOGO 2018.jpgTepsiläisten kesämatka Pietariin jalkapallon MM-kisoihin lähestyy kovaa vauhtia. Niin myös Event Travelin matkalaskun loppuosan eräpäivä, joka on 26. huhtikuuta.

Koska sopivaa junayhteyttä ei maanantaina 25. kesäkuuta ole, järjestämme tarvittaessa oman kuljetuksen 25.-27. kesäkuuta välillä Turku-Helsingin päärautatieasema-Turku, mikäli kaikki matkalaiset osallistuvat bussikyytiin.

Tällöin kuljetuksen hinta 30,00 euroa/suunta/matkustaja. Kuljetus on saatavissa kaikkien osallistuessa mainittuun hintaan myös pelkästään 25. kesäkuuta välille Turku-Helsingin päärautatieasema tai 27. kesäkuuta välille Helsingin päärautatieasema-Turku.

Pelkän keskiviikon 27. kesäkuuta Turku-Helsinki -välin osalta järkevin vaihtoehto niin taloudellisesti kuin aikataulujen osalta on varmasti juna. Allegro saapuu Helsinkiin aikataulun mukaan kello 15.30 ja tunnin viiveellä lähtee useampi juna kohti Turkua.

 Eremitaasin visiitin kanssa ongelmia

eremitaasi.jpgVastuullisena matkanjärjestäjänä toimivasta Event Travelista kerrotaan, että pyydetyn Eremitaasin vierailun kanssa on ongelmia siltä osin, että Talvipalatsi on auki maanantaisin ainoastaan risteilymatkustajille, eivätkä normaalit poikkeusjärjestelyt nyt onnistu. Näin pelipäivä tiistai 26. kesäkuuta on siis ainoa vaihtoehto yleisesti toivotulle opastetulle museovierailulle.

Onneksi ottelumme Nigeria-Argentiina alkaa tiistai-iltana vasta kello 21.00, sillä pienetkin etäisyydet Pietarissa saattavat kestää bussilla ikuisuuden ilman kisaturistejakin. 

Event Travel tutkii siis edelleen mahdollisuutta vierailla vastoin alkuperäistä suunnitelmaa Eremitaasissa pelipäivän aamuna. Aikataulut saattavat venyä ja paukkua, sillä kaupunki on täynnä jalkapalloturisteja ja Talvipalatsi on takuuvarmasti muidenkin matkailijoiden suosiossa.