TEPSILÄISET RY

Hannu Orkolahti ja ”Team Anni” pokkasivat palkinnot Olkun jäsenillassa

Olkussa pidettiin perjantaina vanhan mallin jäsenilta maistuvien ribsien merkeissä. Ennen paistiin pääsyä juhlistimme tapahtumaa jakamalla yhdistyksen vuotuiset huomionosoitukset toiminnassa ansioituneille.

Jäsenilta saikin heti kättelyssä juhlan tuntua, kun pitkään niin TPS:n jalkapallon, jääkiekon kuin salibandynkin kanssa läheisessä yhteistyössä toiminut Hannu Orkolahti palkittiin seuran hopeisella ansiolevykkeellä.

Hannu on lisäksi vaikuttanut Tepsiläiset ry:n hallituksessa vuodesta 2012 lähtien, joten tunnustus oli enemmän kuin paikallaan.

Anne Karnakoski ja Niina Wallin yhdessä vuoden jäseniksi 2017

IMG_0740.JPGKovaa jälkeä tiiminä tehneet Anne Karnakoski ja Niina Wallin valittiin vuoden 2017 Tepsiläiseksi. Leikkimielisesti ”Team Anniksi” kutsuttu tehokaksikkomme on kunnostautunut erityisesti jäsenhankinnassa ja klubiemäntinä, sekä kesästä lähtien hallitustyöskentelyssä. Kun työtkin on tehty yhdessä, ovat molemmat huomionosoituksensa myös ansainneet.

Hallitustyöskentelyn seitsemän vuoden rupeaman jälkeen jättäneelle Kalevi Kurkijärvelle myönnettiin yhdistyksen kultainen ansiolevyke. Valitettavasti Kalevi ei kiireiltään päässyt paikalle huomionosoitustaan noutamaan. Lämmin kiitos menneistä on paikallaan.

Kunniapuheenjohtajamme Seppo Verronen ei tällä kertaa ehtinyt mukaan illanviettoomme, joten huomionosoitukset Hannulle, Annelle ja Niinalle ojensivat Tepsiläiset ry:n puheenjohtaja ja Turun Palloseura ry:n hallituksen jäsen Eero Wallin, sekä yhdistyksemme varapuheenjohtaja Johanna Leppänen.