TEPSILÄISET RY

Gatorade Centerin TPS-lounastapaamiseemme muutoksia

AURA PREMIUM LOUNGE.jpgOlemme järjestäneet kuluvalla kiekkokaudella jäsenillemme mahdollisuuden kokoontua yhteen kerran kuukaudessa Aura Premium Loungen TPS-lounaan yhteydessä Gatorade Centerissä

Tarkoituksena on ollut mahdollistaa edullinen ja tasokas lounas tutussa porukassa ja ympäristössä samalla liigajoukkueen edesottamuksia tutkaillen. Lisämausteena kun on mahdollisuus tavata pelaajia harjoitusten jälkeen.

Huhtikuun lounastapaamisemme on tällä erää viimeinen Gatorade Centerissä ennen syksyä. Järjestämme jatkossa TPS-lounaan kerran syys- ja kerran kevätkaudella niin, että yhdistys vielä tukee jo ennestään edullista hinnoittelua. Pyrimme myös saamaan valmennustiimin edustajan paikalle kertomaan joukkueen kuulumisista.

Lounastapaamisesta saamamme palaute on ollut myönteistä, mutta Gatorade Centerin sijainti asettaa omat rajoitteensa työelämässä olevien jäsentemme saapumiselle paikalle lounasaikaan, vaikka kiinnostusta muutoin onkin. Tämä ei liene kenellekään  iso uutinen.

HUOM! Tarkennettakoon tässä sekaannusten välttämiseksi, että Aura Premiumin tasokkaat TPS-lounaat jatkuvat normaalisti, vaikka me emme siellä järjestetysti kuukausittain kokoonnukaan. Voit edelleen hyödyntää jäsenetuasi ja samalla tukea HC TPS:n toimintaa käymällä maistuvalla lounaalla Aura Premium Loungessa arkisin kello 11.00-14.00.