TEPSILÄISET RY

Tepsiläiset maailmalla – Urheilupuistosta Camp Noulle ja Gatorade Centeristä Madison Square Gardeniin

Jäsenenämme Sinulla on tilaisuus lähteä kanssamme seuraamaan ulkomaisten jalkapallo- ja jääkiekkoliigojen huippuotteluita paikan päälle. Yksilöllisesti räätälöidyillä matkoillamme on aina Tepsiläinen matkanjohtaja, jonka palvelut ovat matkalaistemme käytettävissä koko reissun ajan. Hoidamme pöytävaraukset mielenkiintoisiin ravintoloihin, sekä järjestämme tarvittaessa ohjelmaa kohteessa yhteistyössä American Expressin kanssa. Mukanamme on usein sekä jalkapallon, että jääkiekon seuralegendoja. Tule mukaan ja näe niin omat kasvatit kuin kansainväliset supertähdetkin tositoimissa viheriöllä ja kaukalossa.

TPS-perheen yhteisiä matkoja vuodesta 2011

MÜNCHEN 2015 046.JPGMünchen, Rooma, Barcelona, Lontoo, Istanbul, Praha, Riika, Tukholma, Tallinna, Varsova, Manchester… 
Mestarien liiga, Bundesliga, Serie A, La Liga, Valioliiga, Süper Liga, KHL, Tipsport Extraliga, SHL, Ekstraklasa… Nämä on jo nähty ja lisää unohtumattomia elämyksiä on luvassa!

Seuraava reissu on luvassa marraskuussa 2017, jolloin matkaamme Tukholmaan seuraamaan NHL:n runkosarjan ottelua Colorado Avalanche - Ottawa Senators. Ja Coloradon paidassahan pelaa oma kasvattimme ja vuoden 2015 Tepsiläinen Mikko Rantanen!

Otamme mielihyvin vastaan hyviä ehdotuksia talven 2018 matkakohteeksi. Kauden 2017-2018 sarjakohtaiset otteluohjelmat valmistuvat niin jalkapallon kuin jääkiekonkin osalta kesän aikana.

Me pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan jäsentemme toiveita. Vierailemme suurseurojen klubeilla ja tapaamme ulkomaiden sarjoissa pelaavia omia kasvattejamme.