TEPSILÄISET RY

Tepsiläiset maailmalla – Urheilupuistosta Camp Noulle ja Gatorade Centeristä Madison Square Gardeniin

Jäsenenämme Sinulla on tilaisuus lähteä kanssamme seuraamaan ulkomaisten jalkapallo- ja jääkiekkoliigojen huippuotteluita paikan päälle. Yksilöllisesti räätälöidyillä matkoillamme on aina Tepsiläinen matkanjohtaja, jonka palvelut ovat matkalaistemme käytettävissä koko reissun ajan. Hoidamme pöytävaraukset mielenkiintoisiin ravintoloihin, sekä järjestämme tarvittaessa ohjelmaa kohteessa yhteistyössä American Expressin kanssa. Mukanamme on usein sekä jalkapallon, että jääkiekon seuralegendoja. Tule mukaan ja näe niin omat kasvatit kuin kansainväliset supertähdetkin tositoimissa viheriöllä ja kaukalossa.

TPS-perheen yhteisiä matkoja vuodesta 2011

MÜNCHEN 2015 046.JPGMünchen, Rooma, Barcelona, Lontoo, Istanbul, Praha, Riika, Tukholma, Tallinna, Varsova, Manchester, Budapest… 
Mestarien liiga, Bundesliga, Serie A, La Liga, Valioliiga, Süper Liga, Ekstraklasa, NHL, KHL, Tipsport Extraliga, SHL…
Nämä on jo nähty ja lisää unohtumattomia elämyksiä on luvassa!

Me pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan jäsentemme toiveita. Vierailemme suurseurojen klubeilla ja museoissa, sekä tapaamme ulkomaiden sarjoissa pelaavia omia kasvattejamme. Ainutlaatuisista elämyksistä huolimatta parasta hienoimmillakin reissuilla on kuitenkin upea Tepsiläinen matkaseura!

Seuraava jäsenmatkamme suuntautuu kesällä 2018 Pietariin jalkapallon MM-kisoihin. Siellä matkapakettiimme kuuluu lippu D-lohkon otteluun Nigeria-Argentiina. Matka toteutetaan yhteistyössä matkatoimisto Event Travelin kanssa, joka myös toimii vastuullisena matkanjärjestäjänä.

Pallo on meidän

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita tuleviksi matkakohteiksi. Jäsenten oma aktivisuus on tässäkin arvossaan. Jalkapallon osalta olemme kiertäneet Euroopan suurimmat liigat. Maailman kiinnostavimmat kiekkosarjat on myös jo nähty.

Työpöydällä tai ainakin pöytälaatikossa on unelmien jalkapallomatka Etelä-Amerikkaan. Brasilian ja Argentiinan yhdistetty jalkapallomatka on mahdollista järjestää, mikäli lähtijöitä on riittävästi pitkästä lentomatkasta huolimatta. Tämä on niille, jotka jo luulivat nähneensä kaiken...