TEPSILÄISET RY

Tepsiläiset maailmalla – Urheilupuistosta Camp Noulle ja Gatorade Centeristä Globeniin

Jäsenenämme Sinulla on tilaisuus lähteä kanssamme seuraamaan ulkomaisten jalkapallo- ja jääkiekkoliigojen huippuotteluita paikan päälle. Yksilöllisesti räätälöidyillä matkoillamme on aina Tepsiläinen matkanjohtaja, jonka palvelut ovat matkalaistemme käytettävissä koko reissun ajan. Hoidamme pöytävaraukset mielenkiintoisiin ravintoloihin, sekä järjestämme tarvittaessa ohjelmaa kohteessa yhteistyössä American Expressin kanssa. Mukanamme on usein sekä jalkapallon, että jääkiekon seuralegendoja. Tule mukaan ja näe niin omat kasvatit kuin kansainväliset supertähdetkin tositoimissa viheriöllä ja kaukalossa.

TPS-perheen yhteisiä matkoja vuodesta 1996 - nämä on jo nähty!

MÜNCHEN 2015 046.JPGMessi, Ronaldo, Neymar, Griezmann, Suarez, Totti, Rooney, Zlatan, Iniesta, Xavi, Robben, Müller...
Montreal, München, Rooma, Barcelona, Lontoo, Istanbul, Praha, Riika, Tukholma, Tallinna, Varsova, Manchester, Budapest, Pietari… 
Mestarien liiga, Bundesliga, Serie A, La Liga, Valioliiga, Süper Liga, Ekstraklasa, NHL, KHL, Tipsport Extraliga, SHL…
Jalkapallon ja salibandyn MM-kisat...

Me pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan jäsentemme toiveita. Vierailemme suurseurojen klubeilla ja museoissa, sekä tapaamme ulkomaiden sarjoissa pelaavia omia kasvattejamme. Ainutlaatuisista elämyksistä huolimatta parasta hienoimmillakin reissuilla on kuitenkin upea Tepsiläinen matkaseura!

Pallo on meidän

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita tuleviksi matkakohteiksi. Jäsenten oma aktivisuus on tässäkin arvossaan. Jalkapallon osalta olemme kiertäneet Euroopan suurimmat liigat. Maailman kiinnostavimmat kiekkosarjat on myös jo nähty. Viimeisimpänä elämyksenä olemme nähneet Suomen voittavan miesten salibandyn maailmanmestaruuden Prahassa 2018.

Seuraava matkamme suuntautuu keväällä 2019 Milanoon  Serie A:n paikallistaistoon AC Milan-FC Internazionale. Aiheesta lisää myöhemmin, kun saamme julkaistua reissun ilmoituksen kaikkinen tietoineen.